Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kojotica

Marketing

Privremeni rezultati

U borbi za najčešće upotrijebljenu riječ u haiku natječaju zasada uvjerljivo vodi riječ JESEN sa 26 bodova i tu najvjerojatnije neće biti većih iznenadjenja.

Puno napetija je borba za drugo mjesto koja se vodi izmedju kiše, vjetra i lišća.
Zasada je teško predvidjeti koja će od njih osvojiti titulu vicemajstora, svaki put izborno povjerenstvo dobije drugi rezultat, pa ćemo počekati na miru glasove iz dijaspore.

Puno buke izazvala je (kao i na prošlim izborima) odluka uredništva bloghaera po kojoj izborima mogu pristupiti samo sudionici natječaja. Neslužbeno saznajemo da iza te odluke nema nikakve zavjere niti skrivenih namjera.
Objašnjenje je jednostavno - Ribafish, od sinoć znan i kao Ribanjuz a od nedavno i kao čovjek krnje uretre, od Nove TV nije dobio digitron već mlinac za papar kojeg se nikako nisu uspijevali riješiti još od natječaja za Mastechefa davne 2012.
Kako mlincem nije moguće zbrajati glasove a svih prstiju skupa sa jednom obrvom ima tek 21, odlučio se za sporno ograničenje broja mogućih glasova.
Kao što je u tekstu već spomenuto, ova ekskluzivna vijest nije potvdjena niti demantirana od strane uredništva.
Ukoliko se dokaže istinitost iznesenih tvrdnji, nadamo se da su blogeri spremni potpisati peticiju pod nazivom "Kupite mu digitron!", kako bi svaki bloger koji to želi mogao glasati i omogućiti svojem favoritu vječnu slavu i hvalu na bloghaeru.

Pratit ćemo i dalje za vas razvoj aktualne situacije te vas obavještavati o svakoj promjeni.
Do slijedećeg javljanja budite nam živi i zdravi,
Vaša Coyote & Kojotići


Svako naše malo smišno misto ka da je od cakla
sve se vidi, sve se čuje, svi se znaju, sakrit se ne može
svaki svaku, svaka svakog skroz i na skroz gleda
kliki li lipi bože krvav ispod kože
(Boris Dvornik : Naše malo (blogo)misto)


Post je objavljen 29.10.2015. u 23:29 sati.