Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MEDIJI U BJELOVARU SU KORUMPIRANI



Ova fotografija jasno govori; gdje se provodi izborna kampanja od Damira Bajsa, ispred samog ulaza u komunalni ured Milana Klujberta, na gradskoj tržnici u Bjelovaru, Klujbert je šogora od Ivanke Štedul. Tu i jest opasnost, jer se kadrovira ovakva politika na štetu građana. Jadni ljudi plaćaju "maltu" za prodajno mjesto na tržnici. Bajs za svoj štand nije platio ništa.

Evo kako prolaze izbori u drugoj izbornoj jedinici, jedan dan Damir Bajs, intimno sjedi na terasi kafića sa Ivankom Štedul, urednicom gradskog lista "Bjelovarac" i novine "Bjelovarac NOVI". Sinoć oko 20,00 sati Bajs sjedi u kafiću "Petar Pan" sa Zvjezdanom Crlenjakom, direktorom i glavnim urednikom "Bjelovarskog lista" i smišljaju plan - kako da prevare naivan narod.

Mi u Bjelovaru nemamo medij koji bi vjerodostojno i slobodno prenosio informacije, koje bi bile važne za naše cijelo-kup-no društvo. Dok Damir Bajsu u "sjeni urote" potkupio je gotovo sve medije u BBŽ-u i na takav način on pod (svojom) kontrolom želi iz-kontrolirati izbore. I sve u svrhu da on bude ponovo izabran. Urednici su dobili zadatak - Bajs ih je pripremio, sve ovo nije pošteno prema drugim kandidatima...


BRANKO STOJKOVIĆ
28. listopada 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2846.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)


Post je objavljen 28.10.2015. u 08:34 sati.