Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnine11

Marketing

U Zagrebu se otvara prva craft pivnica

Organizatori najavljuju da će na brunchu posjetitelje po već uhodanoj shemi dva ljetos održana Potepuhova pivska festivala sa svježim hmeljnim pripravcima dočekati hrvatski craft pivari: ABA 5th Element, Varionica, Air Craft Brewery, Hold'em Brewery, Visibaba, Križevačka pivovara, Pivionica (novi zagrebački lager Fulir), te Kabinet (Srbija), ali i cijeli niz vrhunskih stranih craft brendova kao što su Mikkeller, Fuller's, Brewdog i drugi.
Šira ponuda ljubitelje aleova, stouta, lagera, portera i drugih piva očekuje u samom Craftroomu, koji za posjetitelje na otvorenju pripremaju i brojna iznenađenja.
Dodatnom ponudom craft piva i zabavnim sadržajima događanju će se pridružiti i drugi ugostitelji na Opatovini, koji i inače u svojoj ponudi naglasak stavljaju na specijalna piva, kao dio šireg plana brendiranja Opatovine kao craft destinacije br.1 u Hrvatskoj.
Hrvatska zajednica proizvođača craft piva sve je brojnija, a sve je više i poklonika zanatskog piva. Craft pokret čine mali proizvođači piva koji su na ovaj način izrazili nezadovoljstvo sivilom koje je po njihovu mišljenju zavladalo u industrijskoj proizvodnji piva koncentriranoj na sniženje troškova proizvodnje. "Craft pivovare su vratile hmeljne arome i mirise u pivo, donijele su voće i začine i razvile posebne kvasce. Naša je misija upoznati vas s novim vrstama hmelja, različitim sladovima, novim kvascima i ponekim tajnim začinom kako bi pobudili vašu znatiželju za još dubljim istraživanjima piva",
poručio je na svojoj internetskoj stranici jedan od proizvođača crafta, Varionica stanovi prodaja Trešnjevka

Post je objavljen 27.10.2015. u 17:41 sati.