Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOMUNALNI REDARI I POLICIJA NE RADE SVOJ POSAO



Dođem jučer u park "Borik" na trčanje poslije podne, dan je bio lijep i sunčan. Počeo sam sa svojim u običajnim treningom - trčim ja po stazi za " jogiranje" i osjetim "smrad od pasa. Bio je to teški smrad u zraku. Sramotno je, da mnogi dolaze sa psima baš na dio; gdje mi treniramo.

Vlasnici pasa nemaju obzira prema nama koji tu na čistom zraku želimo se baviti sportom, jer dovode svoje kućne ljubimce: da se tu "iskenjaju" i ispišaju. Neki čak svoje pse češljaju i olinjalu dlaku ostavljaju po zelenoj površini... Ni djeca se ne mogu tu igrati, jer psećijih govana je svuda naokolo...

Čak se vlasnici pasa znadu šetati po stazi sa psima gdje mi trčimo. Pa, i bakice su došle tu hodati... Kao da nemaju gdje drugdje... Taj dio parka "Borika" namijenjen je za sport, i tu se nalaze sprave za vježbanje, i drugi sportski tereni... Drugi dio "Borika" i livade ispod su slobodni - ali oni sa psima baš dolaze tu.

Na tome sportskom terenu je i igralište za djecu - tu nalaze se; ljuljačke i tobogan... Bila je na tom igralištu bila i bivša načelnica policije Bjelovarsko-bilogorske, sa malim djetetom. Upravo kada je Marija Galić, krenula kući stala je u psećije govno. Bilo mi je smiješno to gledati, kako ona svoju cipelu trlja i briše u travu...

Napisao sam prije - što rade "ogavni psi" i njihovi vlasnici i objavio sam na deset stranica u deset različitih država. I što mislite neki dan gledam tog članka uopće nema. Pa ja vas pitam: kome je cilj da toliko štiti nasilne pse i njihove vlasnike. Očito da ljudska prava manje vrijede od psećijih prava u imaginarnoj Hrvatskoj.


BRANKO STOJKOVIĆ
26. listopada 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2843.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)


Post je objavljen 26.10.2015. u 18:45 sati.