Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stella

Marketing

Projara

Ako slučajno ne znate praviti projaru, šapnut ću vam kako se to najbrže radi.
Treba pomiješati 2 šalice bijelog kukuruznog brašna (moje je iz Kumove
vodenice, kupljeno na izletu) sa 1 šalicom mekog pšeničnog brašna.


Dodati pola šalice ulja, pa 2 šalice mlijeka

dodati prašak za pecivo

dva jajeta

i na kraju 300 g mekog bijelog sira. Ako nije slan, dodati sol. Ako vam se
zatekne kajmak, dodajte slobodno. Neće smetati ni malo slanine u
kockicama ni šunke, ali nije obavezno.

Umutiti glatku masu, sipati u uljem namazanu zagrijanu tepsiju i peći na
250 stupnjeva 5 minuta, pa 200 stupnjeva 20 minuta.

Poslužiti s jogurtom ili bjelolučanim kupusom (imate već recept)

(pravi i slika Lastavica)


Post je objavljen 27.10.2015. u 06:42 sati.