Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Doživljaj s pet zvjezdica

Skupština održana ovaj vikend posebna je za mene jer je prvi put održana u Novi hotels spa&resorts, objektu s pet zvjezdica. Naravno da sam najprije pogledao preko interneta što nas tamo očekuje, pročitao sam reagiranja njemačkih gostiju, svi redom naglašavaju više nego precijenjenost takvog rangiranja hotela, iznenadilo bi me skeptičnog da je drukčije. Jedva sam našao neki mail za upit o mogućnosti da je pas s nama, na njemačkim stranicama sam shvatio da je to moguće. Dobio sam znakovit odgovor, moguće je budući da smo smješteni u apartmanima, a cijena je od 15-25 eura ovisno o težini psa, do 6 kilograma i teži, plaća se odmah po dolasku. Malo smo se dopisivali, naveo sam da je najskuplji smještaj za Jina po Europi, ako bi se naplaćivalo, bio 10 eura, na kraju su nas dvije noći došle 30 eura, Jin je za to dobio plahte preko sjedeće garniture i trosjeda.
Hotelski kafić ima terasu s prelijepim pogledom i bazenom, to smo prvo zapazili javljajući se na recepciji. Zatim nas je simpatični autić vozio s prtljagom do apartmana. Vratili smo se jer je drugarica poželjela popiti kapućino na već spomenutoj relaciji, cijena je bila 20 kuna. Jin je guštao na terasi, ipak je on plemićke krvi, ali mu nismo priuštili reprizu tog doživljaja.
Priroda je zbilja prekrasna, uz more vodi uređena pješačka staza, duga otprilike dva kilometra, do Novog Vinodolskog, fanatici zalazaka sunca i svitanja s boljim fotićima bi došli na svoje, imali smo prekrasno sunčano vrijeme, jedino je navečer bilo nešto svježije, za večernju šetnju do Novog se nisam prikladno odjenuo, što se vidi na priloženoj fotografiji. U apartmanu je grijanje funkcioniralo, hladnjak hladio, u Hrvatskoj smo, to treba naglasiti.
O hrani i eventualno još nečemu vjerojatno će uslijediti još jedan post, fotki ima na pretek.



Post je objavljen 26.10.2015. u 09:56 sati.