Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

netko će razumjeti - četvrti dio

Maja je ostala iznenađena Matinim ponašanjem htjela mu je odgovoriti ali otišao je za šank poslužiti goste, tako da Maji ništa drugo nije preostalo nego da šuti, Nakon Matinih riječi zaboravila je da pored nje sjedi Jakov.
- Ej, kuda si odlutala sa mislima gospođice, ako si me zaboravila idem ja sam pitati vlasnika dali mogu pomoći tvojoj prijateljici a ti odi doma pa ja dođem k tebi kada završim.
- Radi što hoćeš i onako sam umorna, čujemo se. - ovlaš ga je poljubila u obraz i izašla iz kafića bez da je ikoga pozdravila.
Sofija od posla na maloj terasi nije ni vidjela Majin odlazak, ali kada je ušla u kafić po piće koje je trebalo postaviti po stolovima vani čula je razgovor između šefa i Jakova.
- Slobodan sam dva dana i imam konobarsku struku pa vam mogu pomoći ako se Sofija slaže s tim i ako vama odgovara.
- Odgovara li tebi da ti platim 50 dinara plus tringlt za ispomoć jer sada za sat vremena će trebati netko biti na šanku.
- Mate molim te samo sekund, moram skočiti doma po tacne jer treba složiti meso na stol, a nema ni zdjela za salatu koju treba napraviti jer je slavljenik rekao da ima par osoba koje ne jedu luk. Vidim da si zaposlio Majinu pratnju pa vam neće biti problem ako me nema desetak minuta.
- Uzmi ključeve od auta iz moje jakne pa će ti biti dosta i pet minuta da se vratiš nazad, tebe ti radnici obožavaju, nadam se da ću te vidjeti s onim malim Ivanom uskoro kako se zabavljate.
- Gazda dosta je zadirkivanja, nemam vremena za sebe a za dečka još manje. Odo ja brzo ću nazad

Post je objavljen 25.10.2015. u 09:53 sati.