Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

ja i blognjuz

Iz nekog meni nepoznatog razloga zadnjih dana me se povezuje s našim dragim Blognjuzom, neki od vas koji očito imaju ozbiljnih problema, išli su toliko daleko da su tvrdili da smo Blognjuz i ja ista osoba, pa su unaokolo cirkulirali mailovi, optužujući i šta ja znam kakvi, prema drugim blogerima, uredništvu i ko zna kome, valjda i pravobraniteljima za jednakost spolova.

Inače to s mailovima je uhodana praksa, optužuje se, ogovara, prijeti tužbama, istražuje, traži od blogera da ne idu na neke blogove, i koješta drugo.

Dakle vrijeme je da toj ekipi netko kaže, ljudi vi niste dobro, imate ozbiljnih
problema, potrebna vam je stručna pomoć, morate otići liječniku, to nije bezazleno.

Naime ja nisam Blognjuz, nemam pojma tko je ta osoba, jedina naša komunikacija je ova ovdje javna u komentarima na blogu, sve ostalo je plod vaših očito poremećenih umova.

Meni je jasno da neke od vas pogađa što vaše blogerske zvijezde ne sjaje onako kako vi fantazirate, što se ne vrti sve oko vas, ali morate shvatit da je to dobro, da i drugi dođu do izražaja, jer inače ako uspijete ovo ovdje urediti onako kako vi zamišljate, dogodit će vam se isto što vam se dogodilo s obitelji i prijateljima, i ovi ovdje će pobjeći od vas, i ovdje onda osim vas neće biti nikoga.

Na to jednostavno nemate pravo, ja imam razumjevanje za vaše probleme, imao sam ih i ja , prije dvije godine kad sam se vratio ovamo bio sam totalno nenormalnan i boravak ovdje mi je pomogao, zato i vi morate pomoći nama ostalima da ga sačuvamo, za one koji će tek doći jer će biti usamljeni ili s problemima bilo koje vrste poput nas.

Jer nećemo se valjda lagati da je netko ovdje zbog pisanja, fotografskog umijeća ili ne znam čega već, svi mi ovdje smo zalutali jer nismo kome imali reći ni pokazati ono što smo željeli.

Tehnički problemi se nadam se da ste shvatili ni nemaju namjeru riješiti, ovo ovdje osim nas pedeset ili dvjesto koji tu vidimo nikome ne znači ama baš ništa, ovo je ostatak prošlosti ostavljen da se ugasi sam po sebi, ništa više ni manje od toga.

Post je objavljen 24.10.2015. u 09:23 sati.