Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

ZalazVikend je skupština sindikata, jučer je kolega pokušao razgovarati, ma ne zanima me ni najmanje kako će se stvari odvijati, još najmanje da bih ono aktivno sudjelovao, jedino o čemu sam s tim u vezi razmišljao je bezobrazna najavljena cijena za Jina, 25 eura po danu u hotelu, to nema nigdje u Europi, o čemu ti naši poduzetnici razmišljaju. Ako to izuzmemo uvijek se radujem vikendu u hotelu, ovaj put i nezainteresiran van igri i spletki, nek vrijeme posluži i sve će biti super. Drugarica je pripremila frizuru, a ja eto nisam zasad uspio obrijati glavu.
Stranka nam još formalno postoji al ne idemo na izbore, i to je super, postalo mi izuzetno glupo bilo koga u bilo što uvjeravati, a kamoli agitirati. Inače ogromna većina mojih berlinskih znalaca je izašla iz piratske stranke i eksperiment koji je na početku puno obećavao može se privoditi kraju. Meni je jedini problem što ne znam za koga ću sad glasovati, na pretprošlim izborima sam zaokružio sebe, na prošlim ni to, nego drugaricu na istoj listi, sad nas nema.
Malo mi je žao što u nedjelju neću moći pomoći šahovskoj ekipi u vjerojatno odlučujućem meču za prelazak u viši rang natjecanja protiv Pule, al možda bih ionako izgubio, protivnik ima viši rejting i vjerojatno mu je više stalo.
Povlačim se lagano iz svega što mogu. Jin i ja pratimo zalaske.

Post je objavljen 20.10.2015. u 15:43 sati.