Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaboland

Marketing

Placanje vozackog u naturi

Da i to je moguce u Zabolandu. Madjutim ovdje se ne radi o placanju sunkom, rakijom ili setnjom po prirodi. Ovdje se radi o hmm… seksu.

Autoskole su postale skupe, pogotovo za studente, i u zadnjih par godina su se pojavili oglasi na internetu u kojima se nudi polaganje vozackog i sati voznje uz placanje u naturi. Unatrag dva tjedna je u medijima vise paznje tomu posveceno. Jedna mlada novinarka je, lazno se predstvaljajuci, nazvala cetiri autoskole u Frieslandu, te rekla da je cula da je moguce autoskolu platiti u naturi. Od cetvorice su trojica instruktora (vlasnika) rekla da su otvoreni za taj prijedlog i da ce je kasnije natrag nazvati, a jedan je trazio da mu prvo posalje svoju sliku.

Do prije tjedan dana je postojala i webstranica (u prijevodu): www.vozacki-najjeftiniji-u-naturi.nl. Na toj stranici je jedna autoskola reklamirala i garantirala normalne satove voznje u zamjenu za placanje u naturi. No sada se vise ne moze na tu stranicu. Ocito je skinuta. Naime nedavno je zabolandska policija pocela istrazivati ovaj fenomen i pozvala ministarstva da poduzmu mjere protiv toga. Problem je trenutno u tome sto moraju postojati zakonski uvijeti, kako bi se ovakve stvari zabranile. Jer dobrovoljan seks nije zabranjen, no ovo je svakako ravno prostituciji, a za to treba posebna dozvola. Tvrdi policija. Da ne govorimo o tome da i maloljetnici(e) mogu pohadjati satove voznje.

Zanimljivo je da sam na internet forumima pronasao da se ova prica u medijima pojavila i pocetkom 2011., ali da se od tada ocito nista nije poduzelo.


Post je objavljen 19.10.2015. u 16:02 sati.