Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Čestitke za srceljupce









I tako, prošla je godina...
Prije točno godinu dana, davne 2014. nastao je jedan novi blog pod nazivom "Slučajno srce". Ideja je bila samo podijeliti svoje oduševljenje fotografijama slučajnih srdaca sa javnošću. Nepoznavanje pojma "blog" bilo je apsolutno. Prvih pedesetak postova prošlo je potpuno nezamjećeno jer 'ko bi ga znao da je bilo potrebno sam sebi ostaviti prvi komentar kako bi se aktivirala javna objava posta na Fresh listi.
Da nije bilo @The Page, ja bi još i danas objavljivao postove u potpunoj tajnosti.smijeh
I tako, srceljupci su se malo po malo počeli okupljati oko srdaca. Vidici su se širili iz dana u dan i sam projekt je napredovao i mijenjao se u smjerovima koji nisu baš bili predvidljivi.
@Mela je u svojoj kreativnoj fazi izradila niz jedinstvenih čestitki, koristeći fotke slučajnih srdaca i svoju bezgraničnu kreativnost.
@Zvonka je fotke slučajnih srdaca tehnikom fototransfera prenijela na podloške za satove i platna, koja su danas izložena na više mjesta u Zagrebu.
@moj-tajni-svijet je podijelila vezu sa @EvilFairy od koje potječe ovaj idealni dizajn bloga.
@Nisa je sudjelovala u svim doradama dizajna i bila od velike pomoći kod izrade banera i ostalih programskih rješenja.
@DOMENICO je podjelio znanje ostavljanja linkova u komentarima.
Postoji više blogera koji su u svojim postovima počeli spominjati slučajna srca, a neki od njih su čak cijeli post posvetili toj temi. Prekrasno je bilo vidjeti svaki i najmanji pomak, kao što su blog dana, pa blog tjedna, pa vijesti s blog, pa komentar dana, pa prelazak sa Fresh liste na Cool listu i naposljetku svrstavanje u kategoriju Top blogeri.
Tu je još i maleni udio u blogerskoj knjizi "I ja imam post", čije izdavanje je za sobom dovelo i promociju iste, što je pak omogućilo upoznavanje nekolicine blogera i dovelo do prekrasnih novih poznanstava.
I tako, danas postoji 48 datoteka sa isto toliko imena srceljubaca čije fotke su u njima pohranjene i čekaju svoje vrijeme za objavu.

Moje ime je Random Heart i danas sam navršio jednu godinu!
Ovim putem želim zahvaliti svim srceljupcima, jer da nema njih, ne bi bilo ni "Slučajnog srca". Hvala vam svimakiss

Post je objavljen 16.10.2015. u 08:00 sati.