Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...prva opcija!



Jugo je cipalo ka' blesavo, dok je kisa tukla po caklu od kafica tako zestoko ka' da nije padala ima godinu dana, a ne skoro pa non-stop cilu nedilju…
Vrime fjakasto za popizdit, ne moze covik ni đir napravit po rivi, a troke nesta radit…
Ideala za 'vatat zjake po kaficu i citat po sto puta iste novine…jebate, u najmanju ruku ka' da su on-line pa se same refresiraju i onda uvik imas nesta nova.
…Pajdo, da te nesta pitan!?
…reci moj Tonci!
…ma malo mi se pari blesavo!?
…sta ima veze, ka' da mi je to nesta nova od tebe!
…daj ne zajebaji me!!!
…aj, aj…salin se, sta te muci!?
…maaaa, znas sta…nekidan sidin na kaucu i gledan onog mog maloga i malu i razmisljam kako ta dica brzo odrastaju!!! …poce Tonci, a u meni raste znatizelja ka' u malog diteta, kontajuc sta li to njega „zulja“.
…a bogati ti draga Tonci, ka' da je to nesta nova…evo i moj je do neki dan bija u pelenicama, a danas je magistar bez posla…!
…a jeeee, al' nisan na to mislija…nego, ono znas… izlasci, druzenje, emocije, ljubavi i takve stvari…znas jebat ga na sta mislin!!!?
…aaaaaaa, toooooo!!!???...procidin pravec se da kuzim sta on misli, iako nisan bija bas 100% siguran sta se to mota po njegovoj glavi.
…ae, bas to!!! …eto ka' sta sam ti reka, sidim na tom jebenom kaucu i gledan sina…ljubav cacinu! Ha, postaje pravi covik…eto, poceli mu vec rast brkovi, a do jucer se samnom igra i valja po krevetu…
…aeeee, sad se bice valja sa kakvom piplicom moj Tonci!!!...bacin ja upljuvak, na sta on poskoci ka' da sam ga uboja u pravo misto.
…Pajdo o tome se i radi!
…kako mislis, sta ima tu lose?


…ima, ima…pa eto kad vidim kako se sreduje za vanka i znajuc di ce i sta ce, pravo gustam ka' da ja idem jebavat!
…ae!
…eeeeeee, al' posli kad gledam cerku kako se sređiva za ici vanka i promislim kako će je tamo neki mulac drpat i tako dalje, imam filing ka' da ce mene jebat.
…aeeeee, sta da ti kazem…stisni zube i misli na onu prvu opciju! belj

...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 15.10.2015. u 22:22 sati.