Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jači od sudbine

Zahvaljujem se svim svojim glasačima simpatizerima i podržavateljima, koji su mi omogućili da premoćno pobijedim u izboru za Blogobećarac.

Dragi moji ovo je vaša pobjeda, svih vas, i nakon ovoga više ništa neće biti isto.

Unatoč svim podmetanjima, prljavoj kampanji, zakulisnim igrama, i svim ostalim prljavštinama koje su koristili moji oponenti pobjeda je naša.

Svega je tu bilo, igranja na osjećaje, korištenja nedužnih janjaca u predizborne svrhe, špijuniranja, ucjena i nedopuštenog lobiranja.

Najgori su se od svih na moje zaprepaštenje pokazali Marijoneta i El dijablo, koji su učinili sve da se dokopaju pobjede, tajno se sastajali slali mailove, angažirali homoseksualne udruge, društva za zaštitu životinja, Komunističku partiju, Mađare, masone i ko zna koga sve ne.

Na koncu su deložirali jedno drugo i zvali Pernara i Slađu.

O drugim kandidatima ne želim previše, korištenje njemačkih tajnih službi raznorazne balkanske asocijacije, i sve ostalo, nemam riječi.

Na koncu postavlja se pitanje, zar je stvarno natjecanje u bećarcu dovoljno dobar razlog za sve to.

Zar ništa nije sveto, zar su bili potrebni ovi napadi na nedužnog urednika, i korištenje njegovih ljudskih slabosti, šta onda ako čovjek voli pivu, voli i kiseli kupus pa o tome nitko ni riječi, umjesto da ga se pohvali za korištenje vitamina c.

Dragi moji glasači pobjeda je naša ma što bilo tko drugi rekao, narod ne možeš prevariti, narod zna što je bećarac.

Hvala vam

Post je objavljen 15.10.2015. u 13:02 sati.