Dakle, evo me doma.
Doma gdje ima čokolade i kokosa i vrhnja i sira i bla, bla, bla ...
Mislim, bilo bi i kod mame i tate da sam izrazila želju, ali, čega nema, za tim ruka ne poseže.
Tako sam danas odlučila napraviti čokoladasti kolač bez šećera i brašna, pa nek se još malo fešta.
Vrlo je brzo gotov.
Sve sastojke za podlogu izmiksati, utisnuti prstima u pleh i ispeći.
Pleh je veličine 20 x 30. Ako mene pitate, premali, ali uvijek se količina da poduplati.
Onako kako sam duplala kad je krema bila u pitanju.
Mislim, kakav je to kolač od kremica, kad te kremice na jedvite jade pokriju podlogu ?!
Bijela krema
i crna krema.
Za svaku pojedinu fazu koristila sam po dvije zdrobljene tabletice stevije, samo u bijelu kremu je išlo četiri.
Sve malo prohladiti,
pospajati
i staviti u frižider na par sati.
Eto, nije prošlo par sati, al nemam više strpljenja čekati.
Ovo radim prvi put.
Jako je fino i sigurno ću ponoviti.
Dobar tek.