Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VEĆ 46 DANA IZBJEGLICE NAM DOLAZE U HRVATSKU



IZBJEGLICE U HRVATSKOJ - DOLAZE NEPREGLEDNE I PRELAZE NAŠU GRANICU BEZ DOKUMENATA.

Hrvatski državni proračun izbjeglice koštaju oko 50 milijuna kuna. A kroz našu zemlju je prošlo 160.000 emigranata.


Zanimljivo, svega 8% izbjeglica su djeca, ali na slikama Večernjeg su na njih 95%. Čak se ista djeca sele od "izbjeglice" do "izbjeglice", kako bi se stekao dojam da su "izbjeglice" u najvećoj mjeri djeca. U isto vrijeme, austrijske novine koje su u istom vlasništvu kao i Večernji "izbjeglice" prikazuju malo drukčije, nema tamo slika malih beba, nego isključivo slika organizirane agresivne rulje. Naravno, u Večernjem je Orban ksenofobna gnjida, dok je u austrijskim novinama Orban junačina. Ujedno je Austrija polako zatvorila sve granice i više nema želju primati izbjeglice, pa zato preko svojih medija kao što je Večernji ovdje pere mozak čitateljima.

Ostojić kaže: "Ukoliko se međutim dogodi da veliki valovi počnu stizati preko Srbije tada moramo razmišljati o postupcima koji bi bili potpuno drugačiji". Naglašavam njegove riječi: "tada moramo razmišljati". Znači do sada uopće o tome nisu razmišljali! A jesu li razmišljali što će se dogoditi je jesmo li uopće spremni na scenariju u kojemu u Hrvatsku mogu nahrupiti stotine tisuća, pa i milijuni izbjeglica?!? Ali tada to Ostojiću ionako neće biti važno. Za dva mjeseca to će ionako biti briga neke druge vlade.

Snimaju likove, kažu iz Pakistana?!?! -Kaže, idem raditi u zapadnu Europu... - To nema veze sa ratnim izbjeglicama...prestrašno tko se sve olako pušta preko granice, a da ne spominjem hrpu muškaraca 18-60 godina koji umjesto da brane svoja sela/gradove u Siriji lijepo po socijalnu pomoć u Njemačku, šta bi oni išli u Poljsku, Češku, Sloveniju...zamislite da gladnom Zagrepčaninu kažeš imaš ručak u pučkoj kuhinji a on da kaže ne ja hoću ručati u hotelu, što vam je?!?

BRANKO STOJKOVIĆ

---------------------------------------

http://crostojkovic1958.blog.hr
11.10. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2820.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 ŠTIT


Post je objavljen 11.10.2015. u 18:30 sati.