Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Tko zna gdje ste



Istočnjaci su rudari organizma. Zato sam ja prestao, izbjegavam ih dok ide. Ima vremena za saznati da su kola krenula nizastranu. I Jin i ja smo usavršili svoje opatijske rituale dok je drugarica na terapiji, njemu Opatija očito prija.
Jučer nas je, odnosno mirisi, naveo na glavnu šetačku stazu kroz park uz grafite, uglavnom je izbjegavam. Trkačica je prekinula trčanje kao da čeka vađenje mog fotića ne bih li joj snimio tetovaže. Napravljeno mada mi nije dala previše vremena.
Pauzu uvijek radimo na klupi naspram spomenika djevojke s galebom. Jučer mi je pozornost skrenuo veteran turističkih vodiča koji je vodio veću grupu njemačkih umirovljenika. Za razliku od drugih ima zanimljivu spiku, malo je doduše pod uticajem vjerojatno alkohola i u dijalogu fula član i radi slične gramatičke greške, no ne gubi na zanimljivosti i zbilja ga aktivno slušaju. Nakon pet minuta Jin skače na jednog starijeg turista, ustajem iznenađen i ispričavam se, on mi na njemačkom kaže da u redu to, ali je izgubio grupu. Pitam u kojem je hotelu smješten, on bespomoćno da su samo izašli iz autobusa u obilazak Opatije i putuju dalje, pitam jel ih vodio stariji vodič, kaže spasonosno je i poče ga opisivati. Pogledah stazu prema Slatini, nema ih, tko zna kamo je ovaj odveo grupu.
Ništa, objasnio sam mu samo kako doći do mjesta gdje obično parkiraju turistički autobusi, zahvaljuje, kaže da misli da je i njegov tamo.
p.s.
Glede selfija, tražeći neuspješno osigurač po centru Rijeke pronašao sam naočale za čitanje za 19 kuna, plus 1,5, prošle žute iz iste cjenovne kategorije su mi ukradene sretan pa sam samo ufotkao za viditi kako izgledaju, oke, malo su male, al za torbicu za usput će dobro doći.
p.p.s.
Odlični ražnjići za 45 kuna u obnovljenom Zelengaju kod Aleksandra, ak sam dobro upamtio.

Post je objavljen 11.10.2015. u 13:02 sati.