opet čistim frižider ...
... i nađem malo nasjeckanog zamrznutog luka od par dana prije, pa ga bacim na maslinovo ulje.
Pronađem i dvije kobasice, pa ih narežem i dodam luku.
Okrajak pancete ...
i sve to zapečem. Onako, muški.
Prekopam načete vrećice zaleđenog povrća.
Imam šaku miješanog povrća za juhu
i dvije šake žutih mahuna. I s njima u lonac.
Nađem teglicu u kojoj su ostale dvije žlice zapečenog povrća ( paprike, paradajz, tikvice, patlidžani ), pa i to umiješam u varivo.
Zalijem s malo domaće salse.
Sve to fino podlijem vodom i pustim da krčka.
Dodam soli, papra, malo mješavine travica.
Pustim da većina tekućine iskuha, da mogu jesti vilicom.
Dodam salaticu od matovilca, paradajza i prepečene pancete, začinjenu limunom i maslinovim uljem.
I dok zadovoljno žvačem, gledam današnji ulov.
Post je objavljen 08.10.2015. u 20:55 sati.