Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

opet čistim frižider ...

... i nađem malo nasjeckanog zamrznutog luka od par dana prije, pa ga bacim na maslinovo ulje.



Pronađem i dvije kobasice, pa ih narežem i dodam luku.



Okrajak pancete ...



i sve to zapečem. Onako, muški. naughty

Prekopam načete vrećice zaleđenog povrća.
Imam šaku miješanog povrća za juhu



i dvije šake žutih mahuna. I s njima u lonac.



Nađem teglicu u kojoj su ostale dvije žlice zapečenog povrća ( paprike, paradajz, tikvice, patlidžani ), pa i to umiješam u varivo.



Zalijem s malo domaće salse.
Sve to fino podlijem vodom i pustim da krčka.
Dodam soli, papra, malo mješavine travica.



Pustim da većina tekućine iskuha, da mogu jesti vilicom.



Dodam salaticu od matovilca, paradajza i prepečene pancete, začinjenu limunom i maslinovim uljem.



I dok zadovoljno žvačem, gledam današnji ulov.



Post je objavljen 08.10.2015. u 20:55 sati.