Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Biografija: Josip Broz Tito



TITO JE BOG A PAPA JE NJEGOV NAMJESNIK

Josip Broz Tito (Kumrovec, 7. svibnja 1892. – Ljubljana, 4. svibnja 1980.), hrvatski i jugoslavenski političar, jugoslavenski državnik i komunistički vođa.

Dokumentarni film Sergeja Kostina govori o životu Josipa Broza Tita od njegovog rođenja pa do smrti. Film pokušava na objektivan način prikazati događaje koji su obilježili život i uspon komunitičkog vođe SFRJ.


MOJE REAGIRANJE - NA SOTONU TITO-u

TITO JE BIO VOĐA BANDE DEMONSKIH UROTNIKA, A U TOME JE IMAO POTPORU VELIKE BRITANIJE I AMERIKE. TITO JE BIO NAJVEĆI ZLOČINAC I IZDAJNIK HRVATA. CIJELI ŽIVOT JE BIO KURVER I NAJVEĆI KAPITALISTA NA SVIJETU… GLUPA RAJA I TEŠKA SIROTINJA NIŠTA NISU RAZUMJELI OSIM TOGA ŠTO U STRAHU SU MU SE KLANJALI...

Tito je bio najveći smrad na planeti Zemlja. Bio je sluga u Gornjim Plavnicama kod Bjelovara, na imanju Zvonka Čižmekovića, zastupnika HSS-s, u vrijeme Kraljevine SHS. Od sluge TITO popeo se do fed-maršala. Tito je bio BOG za šizofreničare koji su mu se klanjali. Potrošio je na luksuzni život i putovanja 100 milijardi dolara. Nije znao ni govoriti hrvatski jezik, tko će istražiti Titin život i govor u to se može uvjeriti. Zločinac je to teški. Ustaše i Nijemci su časni ljudi. Gdje je danas SFRJj? A gdje je Njemačka.

BRANKO STOJKOVIĆ


http://crostojkovic1958.blog.hr
06. 10. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com

++++++++++++++++++++++
095/8148290 ŠTIT

Post je objavljen 05.10.2015. u 18:02 sati.