Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rigijev

Marketing

10 razloga zašto bi trebalo da se zabavljate sa Lavom i zaboravite na sve ostale

Lojalnost
Lav će biti iskren prema sebi onoliko koliko je i prema vama. Nikada ne traži sa strane jer je odan samo jednoj osobi. Može biti pomalo nadmen i previše dramatičan, ali jedna stvar se nikada neće promeniti, a to je njegova lojalnost.
U vezi je izuzetno posvećen. Spreman je da se suoči sa svim preprekama i izazovima i usavrši savršeno.
Kada Lav pronađe para, nikada ga neće pustiti. Čuvaće ga i otvoriti srce za sve što ga u toj vezi može sačekati.
Ali u slučaju da potrebna osećanja nisu tu, Lav će se samo pokupiti i otići bez sekunde oklevanja.

Zaštita
Kao vladari džungle, Lavovi štite ono što je njihovo. Kada se zabavljate sa njim, verovatno će postojati trenuci kada će vam možda njegova zaštitnička uloga biti naporna.
To je zato što Lav uvek druge stavlja ispred sebe i želi da budu srećni. Stalno će paziti na vas i predlagati stvari za koje zna da su u vašem najboljem interesu. Ali uprsko svemu ovome, vaš život neće biti vredan življenja ako u njemu nemate i jednu Vagu.

Nesebičnost
Iako ume da bude egocentričan, Lav se u vezi posevećuje samo partneru.
Ostaviće sve samo kako bi mogao da ugađa osobi do koje mu je stalo. Nikada se neće premišljati kada je nekome potrebno pomoći ili ponuditi rame za plakanje.

Dobrota
Lavovi su izuzetno saosećajni. Vole da pomažu drugima i vole kada znaju da je nekome potrebna njihova pomoć. Veruju u karmu, i biti dobar je mnogo lakše nego biti arogantan.
Zabavljanje sa Lavom podrazumeva puno ljubavi – sve vreme. Vole da obasipaju druge ljubavlju baš kao i što vole da drugi obasipaju njih.

Iskrenost
Lav će uvek reći ono šta mu je na umu i ne plaši se konfrontacije. Ako nikada niste imali priliku da se zabavljate sa Lavom, neka vas ne iznenadi njihova direktnost.
Ako želite mišljenje, iskreno mišljenje, to ćete i dobiti. Lav se ne plaši da vam kaže ako ga nervirate ili imate loš zadah.
Budite sigurni da se ne plaši da primi kritiku, baš kao što će je i udeliti.

Društvenost
Lavovi vole pažnju. Oni su život svake žurke. Kada bi reflektori mogli da stalno budu usmereni ka njih, Lavov jedini zahtevi bio bi da budu još sjajniji.
Međutim, ponekada samo voli da se domakne i posmatra stvari iz prikrajka.
Podjednako voli da sluša druge kao i da priča. Lav je miran kada je u lovu, u često ume da bude rezervisan na samom početku.

Podrška
Niko vam neće čuvati leđa u životu poput Lava. Bilo da su stvari lepe ili ružne, Lav će uvek biti uz partnera do samog kraja.
Iako će ponekada biti naporan ako se ne slaže sa nečim, Lav vas nikada neće sputavati, već će vas zapravo pogurati napred.

Sreća
Lavovi prosto isijavaju dobre vibracije. Iako voli da bude srećan, najveće zadovoljstvo im pruža osmeh voljenih.

Hrabrost
Ako nešto želi, za Lava ne postoji prepreka koja će ga zaustaviti.
On je smeo, odvažan i neustrašiv i nikada neće razmišljati o posledicama neuspeha jer se to njemu ne dešava.

Odlučnost
Lav nikada neće odustati. Može biti nemilosrdan, ali to je uvek iz najboljih namera. Ako nešto želi, on će se postarati da to i dobije.
Kada se zabavljate sa njim, vrlo često ćete uvideti da bez obzira na to koliko je u pravu, ili ne, Lav uvek ostaje pri svojoj istini.Post je objavljen 05.10.2015. u 17:27 sati.