Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Grupa

Uživam u pisanju bloga, u komuniciranju sa blogerima koje rado pratim, čak i onih kojih ne pratim tako često. Preko bloga sam upoznala divne ljude ali upoznala sam i zlobnike kojih kako pratim postove ima sve više, lista ova ili ona meni ništa ne predstavlja problem jer kada se prebace s jedne liste na drugu ja ih i dalje čitam iako od njih na mom blogu komentara više nema. Divno je znati da te netko čita i prati iako nisi vičan pisanju po ukusu drugih ali zato ne treba biti bahat i napuhan te vrijeđati druge koji su tu da bi se družili i uživali u čitanju divnih tekstova.
Zlobnici postoje svugdje pa moraju biti i na blogu jer svoju zlobu moraju pokazati javno s obzirom da prema sebi zlobni ne mogu biti i ne mogu sami sebe provocirati ali pišući uživaju biti u centru pažnje jer su glavni u svakom pogledu pa i u pisanju teksta koji je pun vrijeđanja osoba kojih uistinu ne poznaju drugačije no samo preko napisanog teksta.

Znam sada će mi većina reći da moram vrijeđanje prihvatiti jer ipak je to javno pisanje ali što je previše previše je i mislim da bi osobe koje vrijeđaju trebale na neki način dobiti opomenu jer vrijeđati nepoznatu osobu nije ni lijepo ni kulturno, a grupa ne bi bila izražena da joj se to ne dopušta.

Post je objavljen 03.10.2015. u 09:21 sati.