Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna iznenadila publiku s 'Frozen'!

Madonna je jučer nastupila u Detroitu i donijela radosnu proslavu ljubavi, te njenu i gradsku omiljenu temu, samu sebe. DJ Kaytranada održao je set prije koncerta. "Motor City, jeste li spremni za zabavu? Vaša cura se vratila", pozdravila je uzbuđenu publiku. Njen otac Tony i kćerka Lourdes su pratili koncertni show u prvim redovima.

Publika je posebno prihvatila 'Heartbreak City' i ostali su zadivljeni performansom 'Illuminati'. Nitko nije otišao s plesne zabave, a Madonna se pokazala kao prava domaćica. "Nije loše za jednu djevojku iz Detroita." Show u dvorani Joe Louis Arena je protekao s malim tehničkim problemima, točnije, osjetile su smetnje na mikrofonu. Karizmatična plesačica Sasha prvi put je nastupila u toplesu od nastupa 'SEX' pa nadalje.

Madonna je iznenadila publiku sa znanjem o gradskoj ekonomiji i bankrotstvom. "Detroit se vraća na velika vrata! Pazite se! Imamo naša srca. U srcu smo Amerike. S našim srcima i ovolikom ljubavi ponovo ćemo izgraditi grad! Vjerujte mi!" Podržala je organizacije Downtown Boxing Gym i Empowerment Plan i nije skrivala sreću što su njihovi članovi posjetili koncert. Zahvalila se ocu i Detroitu što su je učinili onakvom kakva jeste i najavila mnoge društvene projekte. Svi su ostali iznenađeni kad su čuli novu pjesmu na set listi - Frozen! Nadamo se da će ostati! Frozen definitivno zaslužuje svoje mjesto na turneji! Madonna je zagrlila publiku s predivnim akustičnim aranžmanom.

Prije nastupa 'Rebel Heart', pričljiva Madonna nakratko se obratila publici: "Buntovna srca nisu popularna, ali preživjet ćemo!" Madonna nije skrivala osmijeh s lica!

'La Vie en Rose' posvetila je kćerki Lourdes. Nemilosrdna kučka večeri bila je obožavateljica iz publike.













Post je objavljen 02.10.2015. u 10:27 sati.