Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

netko će razumjeti - treći dio

Prvih sat i po vremena imala je gužvu u kafiću jer je gradilište bilo blizu pa su kafić ispunili radnici u samo nekoliko minuta jer većina njih je došla da se prvom jutrarnjom kavom i omiljenim pićem razbude i krenu raditi jer rokove su morali poštivati.
- Sve račune zbroji i naplati meni srećo jer slavim danas s obzirom da sam noćas dobio kćer i molim te pitaj gazdu smijem li donijeti odojka kasnije da proslavimo kako spada jer rodila se moja princeza.
- Sada ću ga zvati jer mora mi donijet robu pa ćete se s njim sve dogovoriti, ja se nadam da će dopustiti slavlje samo mi morate reći u koliko sati to slavlje počinje da pripremim kafić jer ovaj prostor treba prilagoditi proslavi. - dok su kolege čestitale Sofija je nazvala Matu - Gazda uzmite danas duplu narudžbu jer ako vi dozvolite imati ćemo u kafiću popodne jedno slavlje, naime jedan radnik sa gradilišta u našoj blizini želi proslaviti rođenje kćeri tu u vašem kafiću. Ako hoćete pozvati ću ga pa neka vam sam kaže i da se sve s njim dogovorite.
-Pitam se samo hoćeš li to sve moći odraditi sama. Ne moraš ga zvati reci mu da sam odobrio, ja i onako dolazim za tridesetak minuta kada obavim nabavu, sada ću krenuti. Ako trebaš čaša još nalaze ti se u skladištu odmah iza vrata, ajde vidimo se brzo ću ja.
- Natoči još jednu rundu pića svima a i sebi pa ću onda sve zajedno platiti.
-Evo stiže piće odmah već sam ga pripremila dok sam sa gazdom ugovarala slavlje, samo vi uživajte. U toj skupini gostiju bio je i šef gradilišta koji je uvijek bio spreman za šalu i nikada nije prigovarao nikome ako nije bio voljan raditi pa je tako slavljeniku dao slobodan dan da sve pripremi za popodnevno slavlje, i svi radnici su ga nagradili pljeskom.
- Sofija evo vidiš dobio sam odobrenje od šefa pa ću ti ja pomoći oko priprema ako nemaš ništa protiv.
-Samo ti sjedi i uživaj stići ću ja sve napraviti. ...


Post je objavljen 02.10.2015. u 09:59 sati.