Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Meca ADMIN


Blogeri, blogerice i blogerčići. Zamisao mi je bila da otvorim novi blog, nik tajanstveni MRos4k3l, ali avatar se stalno pojavljivao kao meca, umiješala se i AnaM, i od tajanstvenosti ništa. Plus što sam nik zaboravila čim sam ga napisala.
Čekala sam 10 godina da mi ponude mjesto admina na blog.hr i ništa. Boje se moje stručnosti. Pitala sam nekoliko puta koliko ga plaćaju, ali se admin samo tajanstveno smješka. Sram ga je priznati kako ima bijedu od plaće, 5-6000EU i dvije pive dnevno. Ja za to neću raditi, odmah vam kažem na mene ne računajte. Meca kao admin je diskutabilan jer zimi se zna, spava, a ljeti bi na more. Ono izmedju je šteta potrošiti na admiranje (kaže li se tako, gramatičari ??)
Zato uzimam na jedan dan adminiranje, to jest, miniranje tj sredjivanje bloga.

Predjimo na stvar.
1. Primijećeno je da mnogi blogeri pišu o istoj stvari. To je do daljenjeg zabranjeno. Ako se nešto dogodi značajno, prvi tko ugrabi neka piše, ostali stoj.
2. Svi dobro znamo da abeceda ima tridesetak slova. Većina blogera se toga ne pridržava. Primjetila sam da neka slova koriste više, a neka ne poštivaju dovoljno. Č, Ć, DJ, Đ, DŽ, osim što ne znaju koje je koje slovo, izbjegavaju ih i zapostavljaju. Pod hitno smanjiti uporabu, e,i,u, o. A bih ukinula ali znam da ste tvrdoglavi.
3. Za one koji ne mogu da ne gnjave nešto, gundjaju i traže preko kruha maslac, ima rješenje. Kineskih pismo čitavo čudo, pa tko voli, nek ' izvoli. Oni koji vole malo sa strane, imaju Japansku slovaricu, koju mogu iskoristiti tamo lijevo i desno na postu. Ja tamo imam neke linkove blogera koji ne pišu godinama, i lijepo im je kod mene, tu su, u društvu.
4. Komentare divljenja, odobravanja i slično može samo na AnaM blogu, ona je dobrodušna osoba i prihvatit to. Ostale, u stilu, prekopirano, copy paste, glupo, dosadno, opširno, raspodijelite po ostalim postovima uz napomenu, svaki takav komentar dovodi niz sličnih i u sljedećim postovima. Tko se usudi riskirati, naprijed. Plus što dotični ide na crnu listu, i biva popljuvan od dobrica blogera kojima je sve u stilu med i mlijeko.
5. Razmotrit još, a vi se pecite na tihoj vatri, koliko dug može biti post i koliko se može postova napisati. Nema tu kako ti hoćeš, pa neko zauzme cijelu memoriju stranice, a netko kao siroče, stisne se s dvije tri rečenice. Ne može više. Razmišljam da ograničim i broj slova, i veličinu, boju. Tu se neki programeri, hakeri i slična elita producira, pa im malo treba potkresati krila.
6.Naslovnici će se sastojati od najdosadnijeg posta, najdužeg posta, i najzbrkanijeg posta. U konkurenciju mogu ući svi zainteresirani, još više nezainteresirani. Dotičnom blogeru, ici, i Ičićima dodjeli se značka. Tko sakupi tri značke ima pravo na pehar tjedna koji može okačiti mačku o rep.
7. Spominju se i neki bugovi. Što si vi zamišljate, da svaku bedastoću koju napišete moram gledati cijeli dan. Tamna noć proguta mnogo što šta, a neće jedan post. Tu je jedna čarobnica koja sve to sredi. Tko se ne boji, neka kaže nešto protiv nje i pretvorit ga u žabu. Neka se samo nada da će ga neki bloger, ka, ić poljubiti.
8.Pravilo je tajna, buuuuuuu jeste li se uplašili??Neću napisati jer je mnogo strašno, opasno i diskutabilno da se ne raširi po celom blogu kao virus.

Aha, nije vam svejedno, posebno onima koji su pročitali cijeli post.
Još da odlučim o nekim sitnicama, pa idem ispisivati pravila.
Tišina tamo, odmah na pisanje komentara.
Raspustili ste se vi meni mnogo.
Neće tako moći više
Pravila stupaju na snagu odmah i traju dok ih onaj admin ne izbaci
Strašni Admin Meca Grrrrrrrrr



Post je objavljen 29.09.2015. u 09:16 sati.