i gledam ja tako ...
svoje bose nožice.
I bi mi ih žao.
Pa se uputim u
Dadovo selonjegovomalo,
i u dućanu cipelica nađem ljubavnjegovu.
Iskopa ona meni cipelice za smiješnu cijenu.
Udobne, preudobne.
Mekane, premekane.
Taman kakve mi trebaju.
Eto !
Pa onda zviz u dućan po povrćke i zviz doma kuhat ručak.
Karfiol odvojiti na cvjetiće
i prokuhati ga par minuta u slanoj vodi.
Dok se kuha, napraviti salaticu od krastavca, rajčice, rotkvica i zelene salate.
Pa u posudici smuljati: mileram, parmezan, slatko vrhnje i pancetu reš pečenu.
Onda one cvjetiće karfiola preliti tom smjesom,
staviti u kalup za pečenje ...
i ispeći ...
Zanemarite ovo raspadajuće stanje.
Okus je odličan !
Recept preuzet s fb grupe lchf sljedbenika.
Post je objavljen 26.09.2015. u 18:58 sati.