Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Gadljivo!

Odavna nisan na blogu napisa njanci beside, ne da mi se, ali zadnji događaju su me malo tresnili, poljuljali u namjeri da i dalje mučin i ne pišen ništa.
Tinja to, nije da je baš od jučer, ali eto, sve do onoga momenta kad se nismo plasirali u Južnu Afriku na prvenstvo, pa je Bog & Batina rvackoga baluna milošću svojon ostavija Bilića ka izbornika, počelo je smrdit. Nadaleko ...
Naš balun je bolestan, do naza malo vrimena se Mučko Đubre sakrivalo izad rebambivenoga Vlatka Markovića, pokoj mu duši ... isto ka ča se već godinan sakrije izad «gospona» Barišića u klubu koji je nekad bija Dinamo a sad je obično trgovačko društvo za punjenje strogo određenih bankovnih računa u off-shore bankama pomoću trgovine dice koja znadu učinit bar dva na nogu.
Nekad smo se živcirali, grizli nokte doslovno, a i ostale ukućane, figurativno ...

 photo ponosnailipa.jpg

... pogotovo kad bi nan se u Splitu, milošću onih koji drmaju HNS-om ukazala čak i mala prilika da uživo vidimo reprezentaciju (repku, za sjevernjake) znali bi guštat i napravit atmosferu, koreografiju, iako je i onda bilo oni ča su ronjali i govorili da je sve gnjilo.
Teška srca, moran priznat da su u pravu! Čir rvackoga baluna je puka, gnjoj se razletija svugdi i smrdi do neba.
Uvjerava san onda sam sebe da je to ipak HRVATSKA reprezentacija, ali posljednji događaji su me ljuto razuvjerili.
Od farse sa «izboron» novoga izbornika, da ne govorin o izboru pomoćnika koja je čisto ruganje tipa: «Eto, vidite, tovari, stavili smo i vašega čovika!»
Antu Mišu razumin, potuca se po trećeligašima oko Splita i ovo mu je došlo ka bingo.
Žaj mi je samo ča je, bar u početku, Vulić zagriza ješku ga glamac vulgaris, i dozvolija da ga uvučedu u cilu priču, iako je on za izbornika i sve ča sidu na cilu klupu oko njega – color TV od dva metra thumbup
O klokanu ne triba trošit beside, jer je njegova opjevana inteligencija obrnuto proporcionalna neospornoj količini srca sa kojon je igra balun. Nisu ga zaludu, od dragosti, zvali Crazy Joe! headbang
Jedan od boljih citata, prepisano od moga prijatelja Hrvoja:

Reprezentacija Crna Guja: Ludi kralj - predsjednik, Guja - siva eminencija i stvarni gazda, Baldrick- izbornik.

Čak je i zadnjim optimistima dozvizdilo, pa se itaju u kontejner nekadašnji pomno čuvani rekviziti ...

 photo suker kesa teo bonacin_zpsffzsa2ix.jpg
Photo by Teo Bonacin

Teško da će se opet dogodit da snimamo ovakove slike ...

 photo ludilo.jpg

 photo zana_zpsolcurlox.jpg

Osin ako Mučko Đubre ne pretjera sa nekim svojim navikama vezanim uz prah boje sode bikarbone puknucu
Mislija san da ovo nikad neću reč, ali skoro da bi volija da is Bugari nakantaju. Mislin, teško će se to dogodit, jer će se i one preplaćene pičkice od igrači, naši veliki zvizda, koje u «repku» dođu ka na GO, trznit i dat malo gasa ... ali, ljudski se nadat. Da ne idu u Francusku na prvenstvo ... i onda bi sigurno za sve bila kriva «svastika».
A to ča su se oni opet svima nama narugali i milostivo prepustili utakmicu sa Italijom u Split, iako su već znali da će se igrat bez publike ... to je već druga priča. Još puno duža i gadljivija od ovoga svega.
Dunkve, svečano san sam sebi obeća da neću grintat, da neću niti na radiju slušat prenos kad budu igrali, atroke gledat na TV. Srića da sad već jema dosta kafići koji su svečano istaknili reklamu "ovod se ne gledaju utakmice reprezentacije!. Amen!
Žalosno je, ali je tako. Jednoga dana ću opet navijat za reprezentaciju Hrvatske, kad prestane bit reprezentacija firme «Mučko Đubre» d.o.o.
Samo se nadan da ću dovoljno poživit da vidin kako Glavonja bude u strahu biža priko ograde Maksimira, ka ne tako davno Šoić kad ga je Đubre potiralo iz tzv. svetinje. I da završin sa citaton naslova: GADLJIVO!
Skužajte na ovome crnjaku ča san ga prosuja prid vas, ali mora san malo olakšat dušu ... a vi meni, da prostite, zdravi i veseli bili!!! mah hrvatska mah

Post je objavljen 23.09.2015. u 08:55 sati.