Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Prezabavna Madonna pred dosadnom publikom

Madonna je sinoć nastupila u Québecu u rasprodanoj dvorani Centre Videotron. Koncert je počeo najkasnije do sada, pet min do 22h! Kao predgrupa nastupio je DJ Sleepytom. Na početku koncerta zabunom je pozdravila grad Montreal, ali se odmah ispravila. Poslije toga konstantno je ponavljala kako se ispričava i krivi čavrljanje s plesačem prije koncerta. Također je rekla kako je pomiješala gradove jer je plavuša.

Prije 'Who's That Girl' pitala je za želje iz publike, ali je ipak izvela ovaj hit iz 1987. i 'Ghosttown'! Fanovi su se žalili na loše ozvučenje.

Kad je otpjevala 'Material Girl', pitala je publiku planira li netko vjenčanje. Našla je jedan par, bacila im buket i rekla da se poljube. Nije bila zadovoljna s poljupcem, tražila je pravi, stoga su ponovili poljubac s malo više jezika. Nemilosrdna kučka večeri je bila djevojka Stephanie, nosila je sličan kostim kao iz posljednjeg dijela turneje. Madonna je izgledala iznenađeno. Impresionirana Madonna se zapitkivala oko kostima, obožavateljica se pohvalila kako je napravila skupa s majkom. Nagradila ju je bananom.

Publika je se pokazala znantno mirnijom od prijašnjih koncerata. 'Love Don't Live Here Anymore' i 'La Vie en Rose' dobili su najveću reakciju publike. Većinski dio publike su bili stariji Kvebečani, na što mlada publika tvrdi kako stariji uvijek posjećuju bilo kakve koncerte i zamišljaju da su u kazalištu. Mnogi su napustili dvoranu poslije 'Unapologetic Bitch', nisu se ni vratili na 'Holiday'. Madonna se pojavila na 'Holiday' s kanadskom zastavom, ali je netko iz publike dobacio zastavu Québeca na pozornicu, Madonna ju je zgrabila i plesala s njom.









Post je objavljen 22.09.2015. u 10:08 sati.