Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna zaplakala na 'Ghosttown'

Izuzetna publika u Brooklynu pružila je veliku dobrodošlicu Madonni i podržala nove i stare hitove uz gromoglasne pljeskove! Koncert u dvorani Barclays Center počeo je u 21:42h.

Privukao je poznate face kao što su Anderson Cooper, Kelly Ripa, Debi Mazaar, Rosie Perez, Sky Fereirra i ostali. Američka glumica i komičarka Amy Schumer zabavljala je goste i raspitivala se među publikom o pozicijama u seksu i govorila kako je Madonnin fan od malih nogu. David i Mercy sa tribina su pratili mamu na pozornici.

Ponovo je promjenila frizuru za drugi dio koncerta. Svoj hit 'True Blue' posvetila je dugogodišnjoj prijateljici Debi Mazar. Kamera se često okretala prema raspjevanoj glumici.

Ovaj show nam može potvrditi da je 'Everybody' izbačen sa setliste. Prije 'Who's That Girl' prisjetila se prethodnog koncerta u Madison Square Gardenu. "Moj bivši suprug došao je na koncert. Bio je na istom mjestu prije 30 godina i bio je ljut na mene zbog razgolićenih kostima. Ne izmišljam. Poslije nedavnog koncerta napisao mi je pismo kako napokon cijeni moje umjetničko izražavanje. To je ono što mogu reći za brak, poslije 30 jebenih godina!"
Fanovima je priredila veliko iznenađenje! "Ovu pjesmu nisam probala s bendom, ako pogriješim morate mi oprostiti." I da, izvela je 'Ghosttown'! Predivna akustična verzija u pratnji s gitaristom Monte Pittmanom. Madonna je zvučala predivno i čak se rukovala s fanovima tijekom izvedbe. Nakon završetka 'Ghosttown', Madonna je ostala u suzama, a publika ju je podržala velikim pljeskom i uzvicima! Barclays Center je bio na nogama! Ovakva reakcija publike do sada nije viđena na turneji 'Rebel Heart'! Zahvalila se publici: "Živimo u ludom vremenu, ali sam večeras okružena sjajnim ljudima."

Jedan manji novitet na koncertu, plesačica Sasha u točki 'Candy Shop' plesala je u toplesu. Madonna je izvela na pozornicu TV voditelja Andersona Coopera za izvedbu 'Unapologetic Bitch'. Iako se nije pokazao u plesnom umijeću, nije ostao bez banane.
















The energy at tonight's #rebelhearttour at #barclaycenter was A-FUCKIN-MAZING!!! No one does it better than @madonna soooooo glad I came to see her in NYC. No crowd compares.

Videozapis objavljuje _ę$S O$ÄŦ$) (@eric_anthony77)





Post je objavljen 20.09.2015. u 11:14 sati.