Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

netko će razumjeti - drugi dio

Zaspala je Sofija istog trena kada je legla nazad u krevet jer umor je bio nepodnošljiv, ali to spavanje nije trajalo dugo jer ju je probudilo zvono na ulaznim vratima. Snena je ušla u blagavaonicu te vidjela na kockastom crnom stolu šalicu kave, tek tada je shvatila da je već jednom bila budna i da bi to mogla ponovno biti Maja. Provirila je kroz kuhinjski prozor i vidjela malu Antoniju sa školskom torbom na leđima, te je znala da ju očekuje pisanje zadaće tom dobrom djetetu. Otvorila je vrata i umjesto dobro jutro čula pitanje
- Daj mi reci s kim je to Maja jutros htjela doći k tebi, iako sam još balava vidjela sam da je taj frajer jako zgodan, Maja stvarno "ima nos za zgodne tipove".
. Ajde uđi, složiti ću ti kakao pa ćemo brbljati prije no što mi uvališ frpu zadaće da ti napišem. U koliko ti počinje škola danas?
- Nemam prvi sat pa ne moraš žuriti, uzeti ću ti jednu cigaretu pa možemo brbljati o Majinom tipu dok se ne razbudiš jer vidim da si umorna, sigurna sam da te "davila" o tipu cijelu noć s obzirom da te poslije posla nije bilo doma, tražile smo te ja i Nikolina u ponoć jer znaš da nas mama jedino s tobom pusti da plahutamo okolo iza ponoći.
- Evo ti kakao i pričekaj sekundu da navučem na sebe neku glupu haljinu jer mi se ne sjedi u grudnjaku i gačicama, malo mi je i hladno.
- Ja ću ti je donijeti iz kupaone a ti pričaj, daj mi pričaj o tome kako je Maja ulovila tog zgodnog tipa.- otišla je Antonija u kupaonu, a Sofija do kuhinjskih elemenata složiti čisto suđe u kuhinjske ormare - No, hoćeš li početi pričati ili moram zvati Maju- govorila joj je Antonija kada joj je dodavala haljinu širokog kroja. - Ni s njim čini mi se neće dugo kao ni sa onim jadnim Tomislavom koji će zbog nje još dugo patiti.
- Od kuda ti znaš Tomislava?
- Pa idem sa sisterkom vam pa čujem priče njegovih prijatelja koji se nalaze tamo gdje nas dvije zalazimo. Prijatelji mu pokušavaju namjestiti curu ali on im svima govori da će Maja ponovno vratiti, a ne primjećuje da se ona sa svima samo poigrava.
- Antonija draga kako si ti pametna cura čini mi se da se tebi sviđa Tomislav, ali nemoj zaboraviti da je on stariji od tebe i da imaš vremena za dečke, prvo škola onda ostalo.
. Sada govoriš kao moja stara, ne, ne sviđa se on meni nego mojoj sestri ne prestaje pričati o njemu...

Post je objavljen 20.09.2015. u 11:13 sati.