Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

dio koji će biti na početku priče ako je odlučim objaviti

Jedna blogerica napisala mi je da umjesto početnih slova likovima u svojoj priči dam imena pa ću na njezinu želji imenovati glavne likove svoje priče, a druge jedno vrijeme imenovati samo početnim slovom dok ne odlučim o imenima. Dakle ovako M - Maja, S - Sofija, J - Jakov, a pojaviti će se i Antonija, Dalibor, Božidar, Violeta, Nikolina, Filip te još neki.

O Sofiji

Vrcaska djevojka koja se nikada nije znala iskreno naljutiti, radišna i smirena, voli plesati i brbljava je kada se nalazi u skupini ljudi koji vole biti kao dijete.


O Jakovu

miran i povučen na prvi pogled, sklon avanturi i slobodi u isto vrijeme, koliko god se trudi on uistinu samo voli sebe, pravi šarmer koji nema osjećaja, ali zna dobro glumiti. Volio je žene oko kojih se morao truditi da mu se poda.

O Maji

Maja je bila djevojka koja voli biti u centru pažnje ako u njenom krugu ima muškaraca, svima njima se željela dopasti, ali nikada nigdje nije voljela ići sama, ali je voljela ostaviti S samu kada je pronašla muškarca kojeg je samo imala namjeru iskoristiti na svoj način. M je imala taktiku koja ju je dovela do cilja i S je znala da će M ostvariti svoj cilj i sa J u potpunosti jer čim je odlučila da ga osvoji M je imala pripremljenu taktiku za svoj plan.

(znam da ovo ide na početak priče ali napisala sam sada jer znam da većinu uistinu priča ne zanima, ali ja ću je usprkos svemu napisati jer ta priča ima dosta zapleta i kraj kakav osobe koje će priču čitati nisu ni očekivale).

vaša ja

Post je objavljen 19.09.2015. u 19:57 sati.