Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna raspalila New York!

Sinoćnji 'Rebel Heart' koncero prošao je s kontroverzom, ali ispunjen s neočekivanom srećom! Kraljica popa oduševila je publiku u njujorškoj dvorani Madison Square Garden s dvosatnim showom od časnih sestara na šipki do emotivnih izvedbi! Američka glumica i velika komičarka Amy Schumer zbijala je šale i nasmijavala publiku prije koncerta. Fanovi su izvrsno prihvatili njen set od 35 min, a izazvala je osmijehe i suze na političke šale. "Tko je bolji izbor od mene za Madonnu prije showa? Odgovor je - doslovno svaki bend!" Schumer je osvojila srca publike, a fanovi su je ispratili ovacijama: "Ovo je najbolji osjećaj koji sam ikad imala!"

Kraljica popa svaki naredni koncert započinje kasnije, tako je njujorški show počeo u 21:51h. Madonna nije skrivala emocije te večeri. "Osjećam se veoma nostalgično. Nastupila sam ovdje prije 30 godina. Ljubav koju mi dajete...koliko sam sretna!" Nostalgični trenuci su se vezali kad se iz publike javio obožavatelj koji je posmatrao Madonnu na prvoj turneji u ovoj dvorani. "Bio si ovdje? Moram te poljubiti...", prišla mu je kraljica popa.

U drugom dijelu koncerta, nemilosrdna kučka iznenadila je fanove s novom frizurom! 'Love Don't Live Here Anymore' dobio je gromoglasni pljesak!
'Who's That Girl' je popraćen svjetlucavim morem fanova! 'Everybody' je izbačen iz mashupa 'Dress You Up'/'Into The Groove'. Vidno raspoložena Madonna pokušala je nasmijati publiku: "Moja baka je uvijek govorila, ako ima grudi ili gume, imat ćeš problema. Oprostite, nisam Amy Schumer, ali se trudim!" Madonna je izvela Amy kao gošću za točku 'Unapologetic Bitch'! Poslije seksi plesa od gospođice Schumer, Madonna ju je nagradila s čarapom i bananom: "Ići ćeš u pakao, Amy! Ne brini, bit ćemo skupa tamo."

Rebel Heart turneja dobija masovne pozitivne recenzije! Od velikih beskrupuloznih kritičara njujorški koncert je čak uspio izvući pet zvijezdica! Pokupio je ogromne simpatije najvećih svjetskih medija! Njujorški koncert privukao je mnoga poznata lica poput Jennifer Lopez, Katy Perry, Perez Hilton, Joe Jonas, Alexander Wang, Ariana Grande s obitelji, Ricardo Tisci, Jerry i Jessica Seinfeld, Andy Cohen, Mike Tyson, Kelly Ripa i mnogi drugi. Obožavatelj je uhvatio JLO u skakutanju uz Holiday: https://twitter.com/chikitobaybee/status/644374071065505792.

Pogledajte cijeli koncert: https://www.youtube.com/watch?list=PLFzJXMf3AHPpqltPU0Oqu4c2B3yEqZpuh&v=bKc8cuGXYoM















Post je objavljen 17.09.2015. u 21:37 sati.