Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Hej Franjo javi se

Proročanstvo, karte su rekle sve

Već više od 2 godine svakodnevno me zasipaju poruke astroloških predskazivača ili bolje reći presretača sudbine, proročica i gatara u kavu, grah, majonezu, karte i rafaelo kuglice. Zvijezde su mi se posložile ovako, pa onako, kugla viče da me strefila sreća… Ja uporno, strpljivo, dosljedno i smireno obrišem poruku, potiho pa sve glasnije psujući im sve po spisku i razmišljajući, tko im dade moj broj.

Onda svoje oštroumlje i mudrost prenosim na dijete i djecu u školi govoreći im da te poruke ODMAH treba brisati. Djeca viču napišite STOP i sve će prestati. Ja se čudim kakav stop, i uredno brišem, dok meni buja srdžba i javlja se ideja da ih sve tužim za uznemiravanje. Broj po broj, a ima ih mali milijun.

Znam ja da negdje mora biti opcija stopiranja brojeva na mobitelu, no ne da se meni sada prčkati. Taman kad zaboravim na njih, eto ih s novom veselom viješću.

Znam ja da igraju oni na naše strpljenje, da će netko kad-tad popustiti i barem im opsovati , a za to će oni zaraditi 3 i kusur kuna. Pa takvih puta 10 000 i eto čiste love samo na psovkama.

Pretpostavljam da su žene sklonije zivkanju takovih brojeva i da traže potvrde za svoje slutnje, čežnje i maštanja. Pošto sam eto i ja žena još uvijek, dok se ne preobrazim u Franju, podlegla sam i pokušala.

JUČER

ONI:Karta dana – SUDBINA ! Velike promjene slijede ! Kako će se ta karta odraziti na Vaš život, što vam se sprema ? Pošaljite sms KARTA i saznajte detalje na br.

JA: Gnjavite me više od dvije godine. Molim vas da me pustite na miru. Ne vjerujem kartama, prorocima, grahu, kavi, zvijezdama. Ja samo vjerujem da ću pronaći Franju bez vas.

ONI: Usluga je namijenjena punoljetnim osobama. Cijena sms-a 3,57 kn. Za prekid pošaljite stop. Za nastavak korištenja usluge pošaljite sms.

JA: Molim bez uvoda i odugovlačenja. Što možete reći o Franji ?

ONI: Dobro večer moje je ime Monaliza, želim vas pozdraviti i zamoliti prvo Vaše ime i datum rođenja da možemo vidjeti u kom smjeru ide vaša ljubav. Hvala.

JA: Dosta mi je tih vaših poruka. Ajde otvori karte i reci što je s Franjom i sa mnom.

ONI: Dušo moja, kako bih vam mogla reći se o odnosu s njime za tarot trebam vaše i njegovo ime, te datume rođenja, jer bez toga ne mogu ništa.

JA: Mela, 14. 3. 1964. Ovo je prvi put u životu da mi netko gata. Budite brzi. Franjine podatke ne dam.

ONI: Hvala lijepo, ima osjećaja između vas. Dosta jaki osjećaji i privlačnost se osjete. Postoje i određene prepreke koje vas udaljavaju. To je tajna veza ?

JA: Moš mislit. Je li živ ?

ONI: Vi dušo nemate povjerenje u ovo na što se odlučili, ismijavate se na neki način, a to nije dobro. Sa sudbinom se ne treba igrati to je osjetljivo polje.

Prekidam konverzaciju ljuta ka pas. Da se ja ismijavam. Pa to je moj novac, moja zajebancija.

DANAS:

ONI: Prvo isprike što se ovako iznenada javljam, ali zaista je HITNO ! U kugli mi se pokazao muškarac sa prstenom. Imate li par minuta vremena ? Sms PRSTEN.

Ne trzam. Ne zanima ne nikakav prsten. Još da mi se netko u stan useli. Bog s vama.

ONI: Prorok Noneim podređen za velike stvari, veliku moć prenosi na Vas, Vaš životni put određuje, saslušajte ga ! Pošaljite sms PUT uz ime i prezime i datum rođenja.

Živci mi sve tanji. Pušim da se smirim. Ne dam se isprovocirati.

ONI: tri tjedne karte – Jedna za posao, - novac, jedna za zdravlje ! Koje su vaše 3 ovog tjedna ? Pošaljite sms KARTA na…

Psujem ko kočijaš. Ne znam dal da razbijem mobitel il sebe što sam im se uopće javila.

ONI: LJUBAVNIK – najjača karta, a vama se otvorila, velike promjene nosi u Vaš život. Zanima vas koga predstavlja ova karta i koje vama PROMJENE nosi ? Sms KARTA

E sad ćete vidjeti svoga boga. Uzimam mobitel i tipkam.

JA: Ajd da skartimo. Punoljetna sam, moj datum rođenja je 14. 3. 1964. Što kažu karte ? Hoću li pronaći Franju kojeg tražim godinu i pol ?

JA: Da. Kad je bal nek je maskenbal. Nije beg cicija. Ovo je zadnja šansa. Nek karte pričaju.

ONI: Dobro večer, ja sam Kasandra, kažite mi samo Franjine podatke do kraja, znači još njegov datum rođenja ?

JA: Ne mogu, nemam ih, al Franjo postoji.

ONI: Ne mogu vam ja onda ni karte otvarati bez podataka. Žao mi je. Mogu samo možda nekako drugačije pomoći ?

JA: Molim lijepo da otvorite karte meni. Franju izostavimo. Što mene čeka? Pozdrav od Mele.

ONI: I ljubazno vas molim da shvatite da je to posao, to nije nikakva zezancija i ja ne mogu raditi ako nemam podatke, tako ako želite pošaljite, ako ne, nažalost ništa.

JA: Koliko se ja razumijem gatanje, gata se jednoj osobi kako se otvore karte. Nemojte molim vas da vas dam na televiziju da mi za moj novac niste htjeli gatati, a to vam je posao. Karte na stol !

ONI: Ja ću vam karte otvoriti naravno, no lijepo vas molim samo bez prijetnji jer vas nitko ne tjera da pišete i ne volim taj način komunikacije. Kod vas vidim da ste osoba koja je jako nesretna, osoba koja želi promjene i imat ćete promjene. Novi muškarac ulazi u vaš život kroz tri mjeseca, jedino finacije malo pripazite.

JA: Ne bih ja ni mrava zgazila. Samo jedna ispravka, vrlo sam sretna, zadovoljna i optimistična. A muškarac uvijek dobro dođe. Franjin datum rođenja je 29. 3. 1961.

ONI: Nisam ja rekla da ste loša osoba, daleko od toga. Što se Franje tiče, ne to nikako nije muškarac za vas, to nije muškarac s kojim bi nešto imala. Zaboravite ga.

JA: Evala to sam i znala. Al ja ću ga i dalje čekati. Ima još Franja na svijetu. Pozdrav.

ONI: Ima naravno, no s tim Franjom čiji ste mi datum dali ništa od njega. Imat ćete novu priliku koju nikako ne bi trebala propustiti. Ali eto nadalje sve je na vama.

U svrhu istraživanja i osvještavanja svekolikog pučanstva žrtvovala svojih 100 kn.



Post je objavljen 14.09.2015. u 23:37 sati.