Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Spasimo činčile


Dragi prijatelji,

ljeto polako dolazi kraju, no naša borba za spas činčila i zakonske zabrane uzgoja životinja radi krzna još je uvijek iznimno aktualna.

Molimo Vas da izdvojite samo dvije minute koliko je dovoljno da pomognete slanjem maila Ministarstvu poljoprivrede i Vladi RH tražeći da postojeću zabranu ne ukinu, već je trajno ostave na snazi.

Ako želite, možete i osobno napisati komentar i poslati im, no za one koji nemaju vremena ili mogućnosti, pripremili smo unaprijed napisani mail s listom razloga za trajnu zabranu uzgoja životinja radi krzna. Dovoljno je samo da upišete svoje kontakt podatke i odaberete slanje maila nadležnima u Vaše ime: http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2746

Za ovakvu pomoć s Vaše strane nije potrebno puno, a bit će od velikog značaja.

Kao udruga činimo sve što je u našoj moći da spriječimo unazađivanje zakona, no važno je da se vidi i stav javnosti.

Podržite činčile i zakon, proširite dalje informaciju i pozovite i ostale da reagiraju te saznajte na koje načine se još može pomoći:
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2776

Hvala svima!

Životinje trebaju vašu pomoć!

Vašom donacijom pomažete nam da spašavamo njihove živote. Svake minute svakoga dana životinje pate i mole za našu pomoć. Molimo vas da pomognete tim nedužnim bićima. Zajedno možemo stvoriti svijet koji će poštivati svaki život. Vi nam omogućujete da se borimo za njih.
IBAN: HR2023600001101531137

Copyright © 2015 Prijatelji zivotinja, All rights reserved.

Prijatelji zivotinja · Jurisiceva 25 · Zagreb 10000 · Croatia

Post je objavljen 14.09.2015. u 09:01 sati.