Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

ODRŽAN TURNIR U STRELJAŠTVU

U subotu 12. rujna je na streljani na mjestu bivšeg skladišta „Dračevac“ u Stablini kraj Ploča u organizaciji Streljačkog kluba "R&M Prestige" iz Ploča održano 15. ekipno i pojedinačno prvenstvo Ploča u ciljanju samokresom i revolverom velikog kalibra (iznad 7,62 mm), a kao spomen akcije "Zelena tabla Male Bare" iz 1991. godine.

I ove godine su se okupili velik natjecatelji iz raznih mjesta u Dalmaciji – od Zadra, Vodica, Splita do Ploča i Metkovića. Pločanski klub se i ove godine pokazao kao dobar domaćin te je u kotizaciji 50 kn bilo uključeno i jelo i piće za sve natjecatelje.

Nagrade su i ove godine pripale uglavnom strijelcima iz područja Splita (mahom članovi streljačkog kluba "Centar") koji redovito na turnirima diljem Dalmacije osvajaju medalje.

Natjecatelji su pucali u turnusima po 8 natjecatelja da bi onda 16 najboljih do ukupnog poretka u preciznom ciljanju išlo u gađanje metalnih čunjeva po principu eliminacije.

Pojedinačnu pobjedu je odnio Goran Pupić Marjan iz Splita, a njegov klub „Centar“ Split je odnio i ekipnu pobjedu. Od Neretvanskih kubova, najbolje plasirani su bili na 4. mjestu Srećko Peko i na 7. mjestu Danko Katić, obojica iz pločanskog kluba "R&M Prestige".

Najbolje plasirane neretvanske ekipe su bila na 2. mjestu „PP Ploče“ i na 3. mjestu pločanski klub "R&M Prestige".


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 13.09.2015. u 23:15 sati.