Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najboljiproizvodi

Marketing

Neobične stvari koje mogu ubrzati rast tvoje kose

Ponekad nam puštanje kose djeluje poput čitave vječnosti, posebice ako smo u 'poludugoj' fazi kada ne možemo isfurati rep, a neprestano popravljanje frizure već nam je prisjelo.

Kompanija HairTrade otkrila je informacije koje bi vas mogle zanimati: kako skratiti muke 'puštanja kose'? Iako neki trikovi djeluju uvrnuto i čudno, navodno pale. Neki su noviji, a neki se prakticiraju posljednjih nekoliko stoljeća – vi samo morate odabrati. Ove stvari mogu ubrzati rast tvoje kose: #Naglavačke Vjerojatno ste kao klinci nekada prakticirali ovu metodu ne znajući da može ubrzati rast vaše kose. Kada glavu okrenete naopačke, povećava se protok krvi u tjemenu što pogoduje rastu dlaka. Dovoljno je da se 2-3 minute dnevno izvalite na krevet, a glavu pustite da visi s ruba. Možda je samo mit, no s obzirom na to da je ova metoda popularna već stoljećima, moguće da je da zaista funkcionira.

#Kapica za tuširanje Ideja da će kosa brže rasti ako nosite kapicu za tuširanje temelji se na činjenici da će zagrijavanje vlasišta potaknuti nastajanje veće količine ulja koje potiče rast kose. Loša strana ove metode jest masna kosa pa ju preporučujemo isprobati tijekom noći, a ujutro ju oprati nježnim šamponom.

#Svilene jastučnice Kakav je materijal vaših jastučnica? Pamuk navodno uzrokuje trenje zbog čega može doći do kidanja kose, dok je svila puno nježnija. Ljudi koji su isprobali oba materijala tvrde da ujutro pronalaze manje otkinutih vlasi na svom jastuku ako imaju svilenu jastučnicu.


#Ricinusovo ulje
Ovo ulje čini čuda kada je u pitanju rast dlaka stoga se može koristiti i za obrve te trepavice. Prije pranja kose nježno ga umasirajte u vlasište, a idealno bi bilo da cijelu noć ostane na kosi. Ponavljajte ovo 2-3 mjeseca i primijetiti ćete promjenu. #Masaža Ključ bržeg rasta kose svakako je prokrvljenost tjemena stoga je svaka tehnika koja ubrzava protok krvi u glavi dobra – a masaža je definitivno jedna od njih. Tijekom pranja kose nježni izmasirajte vlasište i budite ustrajni, rezultati se ne postižu preko noći.
#A

Post je objavljen 11.09.2015. u 17:40 sati.