Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

netko će razumjeti

-Upoznala sam divnog muškarca, dječjeg lica, totalno dragog i simpatičnog, volim biti u njegovoj blizini ali momentalno me ne primjećuje. Molim te da mi pomogneš jer tebi jedino vjerujem i znam da mi ti možeš pomoći.
- Kako ti ja mogu pomoći da mu se svidiš kada nisam s tobom na tvom radnom mjestu, ti i sama znaš da sam zauzeta svojim poslom i pripremama za ispite te nemam vremena doći do tebe na posao da ti pomognem oko osobe koja je u tvojoj blizini, uostalom sposobna si zavesti svakoga tko ti se svidi pa pokušaj zavesti i njega bez moje pomoći.
- Pokušala sam sve ali nisam uspjela jer on stalno nešto čita kada sam ja blizu njegovog radnog mjesta, molim te pomozi mi jer kada ćeš ti doći tamo tražiti mene sigurno će me tada primijetiti i neće mariti što mi koljena drhte u njegovoj blizini.
-Ništa ti obećati neću jer nisam sigurna da ću moći doći ali nazvati ću te na posao pa na taj način upotrebi sve svoje zavodničke sposobnosti, sigurna sam da će i pored čitanja podiči slušalicu telefona a ti pazi na drhtanje koljena i boju glasa jer umiljati glas pomaže da te primijeti i počne s tobom razgovarati kada nakon dvije minute razgovora sa mnom spustiš slušalicu.
Uh, ako baš moraš napravi tako valjda će i to uroditi plodom jer stvarno je muškarac za poželjeti makar na jednu noć, a to bi bila noć bez premca. Ovako zgodnog muškarca kao što je on već dugo vidjela nisi a ja ga gledam svakodnevno na poslu i od razmišljanja kako da ga osvojim blokiram i samo mu se smješkam a on to ne vidi ili se možda pravi da ne vidi.
-Draga moja M ti si se zaljubila preko ušiju, glupo mi je da ti ja pomažem da ga zavedeš jer znam da znaš zavesti svakoga tko ti se svidi pa tako ćeš sigurna sam zavesti i tog fatalnog muškarca.
- Hoću, ali ti ćeš mi pomoći, molim te jer toliko je zgodan i kada ga vidim ostajem bez riječi...

Post je objavljen 11.09.2015. u 17:09 sati.