Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stella

Marketing

Kako sam postala izletnica


Svima je poznato koliko volim putovanja. Ona me okrepljuju, osvježavaju, vraćaju mi pozitivnu energiju, zagubljenu negdje u ovom ludom ritmu života. Upoznajem nove krajeve, vraćam se predjelima koje sam zavoljela, očima i dušom upijam ljepote.
Zna to i moja prijateljica, koja je kreator izleta i vodič u "Izletnik" -u. Vodi na neke prelijepe destinacije. Riješila ona da me dovuče u "Izletnik". Rekla, ispričala ono glavno, a ja u milijun poslova i aktivnosti, nikako da se zainteresiram. Poslala mi adresu i radno vrijeme, meni se nikako to mjesto i vrijeme ne uklapaju. Inercija, valjda. Onda me zvala na putovanja dan prije, kad joj ostane neko mjesto. A meni vikendi uvijek unaprijed rezervirani. I ne ide pa ne ide. Ona ne odustaje. Dođe na moj rođendan (redovan je gost) i donese poklon: vaučer za bilo koje jednodnevno putovanje. Samo da se najavim par dana prije i dođem. Gledam ja vaučer, gleda on mene, pa se na kraju odlučim i krenem u Kovačicu. Prekrasan izlet, bogat sadržaj, pozitivni ljudi... Sve dalje je već povijest. Nakon nekoliko izleta preuzela sam zamrli site Izletnika, pa sva putovanja odmah po povratku postavljam na stranice, a poslije na blogove.
I da vidite sada kako se lijepo uklapa mjesto gdje je "Izletnik", u centru grada, blizu moje omiljene slastičarnice gdje se godinama nalazim s društvom! I vrijeme se lako uklopi, bez problema. A vikendi su i dalje rezervirani... samo sada za Izletnik!


(slika je sa svečanosti u Parlamentu,
mog proglašenja za Kreativnu damu Srbije,
na kojem je, naravno, i ona bila nazočna)


Post je objavljen 14.09.2015. u 06:16 sati.