Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/candystore

Marketing

Shame

U radionici pisanja jedan od gostujućih autora otkrio nam je igru koju je izmislio kako bi se ljudi koji su zapeli skupa na cudnim mjestima mogli opustiti ibolje upoznati. Nazvao ju je Shame, a igra se jednostavno. Svatko mora na You Tubeu pronaci jednu pjesmu koja mu se svidja, a koje se srami, i pustiti ju drugima.
On se, na primjer, srami "Oci su ti ocean", grupe Eni.
Prvo smo se sjajno nasmijali na njegovu ideju, a zatim razjadili, jer tu igru nismo mogli igrati - gotovo nitko nije imao signala na mobitelu.
Razmisljajuci kasnije sto bih pustila da smo igrali, nasla sam vise stvari.
I svih se sramim.


Svileni, Magazin
Magazin. Te rijeci. Magazin.
U moju obranu,ovo se pustalo na tvu kad sam imala 10- 11, a gledali smo tv kad je bilo struje. Spot je saren, bleskast i veseo.
I to je stari Magazin, jelte, ne ove danasnje gluposti!


All the man i need, Whitney Houston
Ljubavna. Dijabeticno sladunjava. Prakticki mozes zamisliti Whitney kako se grli s misicavim mladićem koji kao da je dojahao s naslovnice nekakvog romana za dokone žemskinje.
Glupasta- mnoge snazne zene bi se sigurno zrigale.
Spot nije ništa bolji. Obučena u crno, kao mlada arhitektica (samo s inicijalima kulerski vezenima na majicu), Whitney luta praznom kućerinom u kojoj vijore zavjese, da bi se, bez posebnog razloga, nasla u prepunom kazalištu, dok iza nje stoji sto do dvjesto curica iz školskog zbora.
Totalno idiotski. Ali pjeva ju Whitney Houston!
Samo poslusajte taj refren- osjecam trnce!


Shake it off, Taylor Swift

Ovoga se fakat sramim. Al fakat.
Ne volim Taylor Swift. Ona je mlada, bogata,plava, mrsava i svi ju obozavaju. Uzor djevojkama, ljubimica Amerike, cura mnogima.
(Zanimljivo, hodala je sa svima, svi su ju ostavili, a opet nekim cudom nitko ne kaze da je drolja.)
Sto me zapravo smeta?
Sitna sam dusa. Cijeli zivot srecem plavuse koje sve mogu, sve znaju, zgodne su i svi ih vole. Nemrem vise.
Ali ima jos jedna stvar, koja nije tolko strasna , al me strasno smeta zato sto ju radi navedena Barbie. Ona mozda pise o teskim stvarima, ali pise na nacin kao da ima 17 godina. A nema. Springsteen se bolje izrazavao od nje kad je bio njene dobi i imao daleko previse rijeci u pjesmama.
Njeni tekstovi su bež, preobicni i bez detalja koji ti se urezu u pamcenje. Mogao ih je isto tako napisati i neki decko iz Svedske i random text generator.
Ali ova pjesma tjera na ples i porucuje ono sto je bitno u zivotu- samo idi dalje.



Post je objavljen 16.10.2015. u 09:15 sati.