Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

VEĆ PROVJERENO



slika: digital art


Jedan uzrok tišine dovoljan je za tišinu snova, jedna iskra čuđenja dovoljna je, da me vrati na početak našeg vremena, na onaj početak kad nisam znala ništa, imala sam viziju, objavila se stvarnost.

Iz tog vremena zanosa i čarolija ušetala sam kroz ovih 17 godina do svog lutanja, do trenutka kad se ne želim vraćati natrag.

Prošlo je otišlo, s za ljubav koja se objavila, najavila, došla i nastanila, proglasila me čarobnicom trenutka i zbog svoje jednostavnosti izgledala je nevjerno vjerna.

Čujem, da me doziva starica iz tame, čujem taj plač i ne da mi se opet krenuti tim putem... ne da mi se provjeriti provjereno.

Ispod masline bih zalegla i zaspala, ispod masline bih ostavila svoje srce, pokrila ga medom i čokoladom i nestala, neka uživa u zvjezdanoj prašini punog Mjeseca i rasplamsava svoj zlatni sjaj.

Nećemo provjeravati već provjereno...


napisano 20.03.2008. u 6:58h na portalu Iskrica weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=231955


http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7673-60-4
Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



Post je objavljen 07.09.2021. u 09:57 sati.