Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najboljiproizvodi

Marketing

Savjeti za zdravo gubljenje kilograma

1. Užina je jako bitna za organizam, pa bi bilo dobro da je uvijek imate uz sebe, kako ju ne bi izbjegli. Za užinu trebate izbjegavati hranu koja je masna, a najbolje je imati povrće ili voće.
2. Iako su međuobroci vrlo važni za organizam, nemojte u njima konzumirati slatkiše. Slatkiše je najbolje konzumirati jedan na dan i to nakon ručka.
3. Obavezno pijte jako puno vode! Voda vam može pomoći i u izbjegavanju neželjenih grickalica, na način da svaki puta ada imate potrebu za grickalicama, umjesto konzumacije grickalica popijte čašu vode.
4. Nikada nemojte preskakati obroke. Broj obroka je važan za liniju i organizam, a potrebna su vam tri glavna obroka i dva međuobroka. Najzdravije je jesti više manjih količina hrane kroz dan. Na taj način metabolizam najbrže radi i najbrže se tope kalorije.
5. Smanjite konzumaciju alkohola. Dnevno je najbolje popiti jednu čašu crnog vina.
6. Pažljivo sa konzumacijom sira, jer maksimalna doza konzumacije sira je 30 grama. Umjesto sira radije pojedite šnitu kruha.
7. Prilikom gubljenja kilograma nikada se nemojte izgladnjivati. Najzdravije je gubiti kilograme tako da se vi osjećate dobro.
Ako ste nezadovoljni sa svojim kilogramima i želite ih se riješiti, pokušajte ih gubiti prateći ove savjete. Ako se odlučite na ovaj način gubiti kilograme, možete biti sigurni da ćete gubiti kilograme, a ono najbitnije je da ćete ih gubiti zdravo. Uz ove savjete za gubljenje kilograma potrebna je i tjelovježba, kako bi se otopile masne naslage.
Zdravo se hranite, pazite na broj obroka, izbacite slatku i kaloričnu hranu, vježbajte minimalno 3 puta tjedno i vidjet ćete rezultate vrlo brzo!
Ako ste jedna od onih osoba koja želi smršaviti, te se sada jedino brinete koju je dijetu najbolje i najzdravije primjeniti, možete stati sa razmišljanjem. Kako bi smršavili ne morate odlaziti na teške dijete, smršaviti možete i uz pomoć vode. Kako je to moguće, pogledajte u nastavku.
Ako prije jela pijete vodu lakše ćete izgubiti kilograme. Ukoliko popijete dvije čaše vode svaki puta prije obroka, možete izgubiti i do dva kilograma. Voda pomaže smanjiti osjećaj apetita, a na taj način se i osjećamo siti sa nula kalorija unešenih u organizam.
Istraživanja su pokazala da osobe koje su tjedan dana prije svakog obroka popile 2 čaše vode, izgubile i do par kilograma. Osobe koje piju vodu u organizam unose po obroku 75 do 90 kalorija manje, od osoba koje ne piju vodu piju obroka. Ali naravno dopušteno je piti samo vodu, nikako nemojte piti zaslađene sokove ili bilo koju drugu tekućinu koja nije čista voda.
Od vode prilikom mršavljenja možete izvući maksimum tako da konzumirate 13 čaša vode dnevno. Nikada nemojte odjednom popiti veću količinu tekućine. Pravi učinak od vode možete imati ako rasporedite potrebnu količinu vode tokom cijelog dana.
Za unesenih 1 000 kalorija trebate unijeti 1 000 mililitara vode, imajući na umu da se od toga dvije trećine unose pićem, a ostatak osiguravate putem hrane. Koliko vode vam je potrebno možete izračunati pomoću jednostavne formule koja glasi tjelesna masa puta 0,3 dl vode, što znači da će osobi koja je teška 70 kilograma biti potrebno oko dvije litre vode dnevno.
Kako biste mogli voditi evidenciju kroz dan koliko ste vode popili, pijte je iz plastičnih bočica od pola litre. Samo na taj način moći ćete točno znati koliko ste popili vode tijekom dana. Gdje god da krenete nosite sa sobom bocu vode kako bi u svakom trenutku mogli unositi vodu u organizam.
#A

Post je objavljen 09.09.2015. u 19:39 sati.