Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najboljiproizvodi

Marketing

Trajni lakić :)

Trajni lak ili Soak off lak, je lak za nokte koji ostaje na noktima tri do četiri tjedna. Koliko god podsjeća na gel za nokte, toliko je zapravo različit. Oboje jednako dugo traju na noktima, samo se razlikuju u zahtjevnosti nanošenja i očuvanju nokta.
Trajni lak traje onoliko dugo koliko treba noktima da izrastu. Što znači da je trajanje trajnog laka individualno od osobe do osobe. Nokti na nogama mogu na sebi imati trajni lak čak do tri mjeseca, s obzirom da rastu sporije od noktiju na rukama. Trajnost trajnog laka naravno ovisi i o kvaliteti trajnog laka.
No u svakom slučaju trajni lak smatra se boljim i zdravijim rješenjem za vaše nokte, od gela za nokte. Gel za nokte nanosi se na jako isturpijan nokat, koji je povoljan teren za razvoj raznoraznih bakterija, a i nokat se u potpunosti oštećuje. Kod trajnog laka nokat se isto turpija, ali puno manje.
Ako želite odahnuti od svakodnevnog lakiranja i brige oko izgleda noktiju, a da pritom ne uništite svoj nokat u potpunosti, onda je trajni lak idealno riješenje za vas. Trajni lak nanosi se na malo isturpijan nokat, na koji se premaže u par slojeva. Boju laka birate sami, a na kraju se nokat još premaže zaštitnim prozirnim slojem, koji će zaštititi lak i dati mu poseban sjaj. Kada su nokti u potpunosti nalakirani, u UV lampu se stavljaju kako bi se trajni lak u potpunosti osušio i prilijepio na nokat.
Kada odlučite skinuti trajni lak s noktiju, puno lakše ćete ga skinuti, tako da ćete umjesto turpijanja kao što je slučaj kod geliranih noktiju, lak skinuti otopinom koja je vrlo slična acetonu i koju držite samo par minuta na noktima. Nakon te kratke procedure, vaši nokti spremni su za još jedno lakiranje.
Najveći plus ovog načina lakiranja noktiju, je taj da nokti izgledaju potpuno prirodno, bez zadebljanja i promjene oblika kao kada su gelirani. Sa trajnim lakom na noktima možete obavljati sve poslove, bez brige da ćete ga skinuti ili oštetiti, te je puno jeftiniji od geliranja noktiju.
#A

Post je objavljen 09.09.2015. u 19:35 sati.