Sad, kad su se slegle strasti, splasnuo adrenalin i sabrali se doživljaji, otvorio mi se apetit.
Mislim, lažem ko pas ! Ja uvijek imam apetita !
Eto, danas pohala meso ovima mojima doma, a ja ga ne smijem ni sanjati.
Svejedno sam ukrala tri svinjske šnicle i samljela ih.
Bacila ih u tavu, dodala soli, papra, chilli, curry i kurkumu, a ono, sve što mi je došlo pod ruku.
Dok se to pržilo, u blenderu sam usitnila već kuhanu blitvu koju sam imala u ledu, komadić luka kojeg sam našla u frižideru i komadić tikvice. Da se ne baci, jel.
Onda sam sve to dodala onom mesu i da mi ne fali okusa, još sam prepekla malo pancete sitno narezane, pa sam i to dodala svemu.
U drugoj posudi sam smiješala, četiri jaja, kiselo vrhnje, svježi sir, mileram i malo soli,
pa sve to dodala u ono meso i blitvu.
Smjesa je poprilično rijetka, neka vas to ne buni.
Pa lijepo sve izlila u kalup i posula parmezanom kojeg sam viljuškom umiješala u smjesu.
Koliko se peklo nemam pojma, al eto, ovako je izgledalo kad se ispeklo.
I sad lijepo ... četvrtinu sam pojela za ručak, četvrtina ide sutra samnom na posao za marendu, a ostatak možda mogu i zalediti ako ga netko ne pojede prije nego ga sakrijem.