Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aniram

Marketing

počelo

Ne znam pisati pjesme. Pravila i to. Ne osjećam. Jutros sam osjetila nelagodu dok se mladunče spremalo u školu. Jerbo nije bilo još ni šest sati. I tako će svako jutro, jerbo se škola preselila na drugi kraj grada, a ovaj je jedan od onih gradova u kojem, kako god da okreneš, nema brzog prijevoza s jednog na drugi kraj grada. Ima samo taljiganje u zakrčenoj gužvi. A jedva devesta iljada duša. Od toga dobar dio ne ide na druge krajeve. No, welcome to odrasli world. U školi bi trebali oni pričati engleski, jerbo je škola privatna, pa se dosjetih jadu da svi onda doma trebamo pričati engleski. Kad već plaćamo, pa da maksimalno iskoristimo. Rezultat je skroz očekivan, njih dvojica nesmetano trkeljaju, dok ja smišljam svoje rečenice unaprijed, a onda kad ih smislim, ili su oni već na nekoj trećoj temi, ili zaključim da je uopće bespotrebno tako nešto izreći naglas. No, možda neću baš nešto silno napredovati na razini engleskog jezika, ali na razini duhovnog, tu bih već mogla. Osluškivanje i proučavanje pokušaja da izreknem vlastite misli. Neloše.
Mužjak ima neke sastanke danas, pa je upao u krizu formalnosti. Kako se obući, da ne bude prevruće, ni prehladno, dovoljno svečano a pomalo sportski jer, usput, ide biciklom. S biciklom se ne smije oznojiti, a ne smije ni smrznuti. Pa onda, da li da uopće ide biciklom ili ne, a tako je lijepo vrijeme, a uskoro neće biti. Baš su mudri oni ljudi koji na lageru imaju gomilu istih majica, košulja, cipela, i onda ne moraju razmišljati o tome.
Za to vrijeme, ja imam gomilu svojih "projekata" i "planova" koji mi se isprepliću jedan s drugim. Ustvari, skroz bezobrazno uživam u ulozi kućanice. Ne bih mijenjala. I nemam neki strah za budućnost. Budućnost mi se trenutno čini kao neki veliki krah u kojem će biti skroz svejedno. Sve. Vježbam zato disciplinu i organiziranje. Ne ide mi, naravno. Mora da sam umjetnica. Defakto...
I ne znam što se dogodilo s gugletovim logotom, ali svaki puta kada bih napravila nešto slično, odbijali su me jer da mi je dizajn zastario i pregažen. I eto ti ga sad na.






Post je objavljen 08.09.2015. u 08:57 sati.