Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BILA JE SUTKINJA SOTONSKIH GADURIJA I NEPRAVDE! (2)



Bivša predsjednica i sutkinja Prekršajnog suda u Bjelovaru Ružica Pavlović Drmačić, uhvaćena je u kriminalu. Naravno taj njezin kriminal trajao je godinama, nije se tu radilo samo o pljački državnih novaca nego i drugim korupcijskim djelima. Ta "kriminalka"" sudjelovala je u mojim mnogim montiranim procesima; od donošenja lažnih presuda - do lažnih prijava policiji.

Dođe mi jednom policija kući i to već popodne - kad se je vani smračilo. Na moja vrata su došli dva policajca u civili sa civilno-policijskim autom. Jedan policajac od njih bio je Đuro Kalinić, zvani "Livada" (Srbin) i bivši priučeni portir firme "Sigurnost", sa svršenom osnovnom školom, drugi policajac Zlatko Horvat, bivši kondukter u poduzeću "Čazmmatrans", također sa svršenom osnovnom školom.

Njih je poslao po mene njihov šef Prvoslav Kulić, da me dovedu u policijsku Upravu u Bjelovaru. Nisu mi uručili nikakav papir o mome privođenju, tj. uhićenju. Kalinić je u autu već počeo na mene navaljivati s ispitivanjem pa sam mu rekao; neka jede svoja govna. Te mi je on uzvratio s riječima: "Što sam nadrkan?" Rekao sam mu: Đuro bolje ti je da šutiš! U tišini su me dovezli u policiju.

Na drugom katu u svom kabinetu dočekao me je za stolom Prvoslav Kulić, to je bilo negdje 1998., ili 1999. godina. Kulić je počeo s ispitivanjem, ali prije toga mi se je predstavio: kao bivši milicijski kadar, kao lojalni Srbin, kojeg i ova država treba... Kulić je imao tri pitanja na koja sam trebao odgovoriti: Odakle mi broj "zaštičenoga mobitela" od Ružice Pavlović Drmačić? Tko su ljudi u policiji koji mi dojavljuju? I jesam li haker koji upadam u bazu policijskih podataka.. Te dodatno pitanje je bilo - imam li koga u pošti Bjelovar, od telefonskih operatora - koji prisluškuju.

Kulić me je između redova vrijeđao i to sve na fini način: da sam u HSP1861, da sam prikriveni ustaša, da cijelo vrijeme u SFRJ-u bio sam skriven iza prezimena Stojković, itd. Danas Prvoslav Kulić, navodno radi u USKOK-u. Sve što je protiv mene rađeno - bilo je protuzakonito... Ni jedna presuda od (bivše) sutkinje Ružice Pavlović Drmačić, nije usvojena i potvrđena na drugog stupnja u Zagrebu.

NAPOMENA: Na ovu priču i članak dozvoljeni su komentari...

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
06.09. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2740.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 (ŠTIT


Post je objavljen 06.09.2015. u 10:11 sati.