Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najboljiproizvodi

Marketing

Provjerite kako u nekoliko jednostavnih koraka napraviti savršeni smokey eyes

Provjerite kako u nekoliko jednostavnih koraka napraviti savršeni smokey eyes za večernje, ali i dnevne prilike. Ovaj trend koji nikada ne umire u trenu može transformirati vaš izgled, naglasiti oči, ali i promijeniti njihov oblik.

Ključ za savršeni smokey eyes je pravilno miješanje boja.
1. Temeljna boja – želite li osigurati postojanost smokey eyesa tijekom cijeloga dana, prije nanošenja upotrijebite bazno sjenilo odnosno temeljnu boju. U tu svrhu može poslužiti i puder u prahu – nanesite ga u debljem sloju na donji dio kapka te ispod oka i pričekajte nekoliko trenutaka prije drugog koraka.

2. Olovka za oči – uobičajeno je tipična crna, smeđa ili siva, no možete pokušati i s ljubičastom, plavom ili tamno zelenom. Obrubite oko tako da linija bude deblja u sredini oka, a ukoliko imate izrazito male oči, učinite to samo s vanjske strane očiju.

3. Sjenilo za oči – svjetlije sjenilo nanesite na unutrašnjost i početak oka, a tamnije preko olovke za oči te na pregib kapka. Razmažite olovku za oči tamnijom nijansom sjenila na vanjskom kutu oka, tako da se ona stopi s njime, a prijelazi postanu nevidljivi.

4. Maskara za oči – završite postupak nanošenjem nekoliko slojeva maskare za oči, kako bi vaše trepavice izgledale guste i tamne. Ukoliko imate izrazito male trepavice, upotrijebite uvijač, a za posebne prilike možete se poslužiti i umjetnim trepavicama.

5. Sjajilo ili ruž za usne – osnovno pravilo kod makeup-a je istaknuti oči ili usne, nikad oboje. U slučaju smokey eyesa oči su u prvom planu, stoga biste se trebali odlučiti za neutralna sjajila ili ruževe za usne, poput nježnoružičastih nijansi.



Post je objavljen 05.09.2015. u 14:16 sati.