Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najboljiproizvodi

Marketing

Šminkanje plavih očiju

mate li plave oči i tražite savjete kako ih našminkati? Znači, dame, imam sve make-up savjete za plave oči koji će istaknuti vaše oči i sve nijanse plave koje imate. Plave oči su vrlo prilagodljive te na njih možete staviti bilo koje sjenilo, ali ako želite da vaše oči zablistaju, za vas imam savjete za make-up plavih očiju!

Zlatno sjenilo - Prvi savjet za make-up plavih očiju o kojem ćemo govorit je zlatno sjenilo. Ova će kombinacija zaista istaknuti vaše plave oči i učiniti ih prekrasnima. Isprobajte!

Narančasto sjenilo - Plave oči obično izgledaju prekrasno sa bilo kojim od sjenila, ali tople boje ističu sve nijanse plave. Narančasta je jedna od tih boja. Narančasto sjenilo učinit će plave oči zaista prekrasnima. Isprobajte ovaj savjet i javite mi kako prekrasno vaše oči izgledaju.

Sjenilo boje bakra - Sjećate se toplih boja? Bakar je jedna od njih. Ovaj metalik miks narančaste i smeđe u savršenom je kontrastu sa plavim očima i može zaista istaknuti vaše dječje plave oči. Volim kombinaciju plave i boje bakra, tako je jedinstvena i drukčija.

Smeđe sjenilo - Smeđe sjenilo je posljednje o kojem ćemo govoriti i itekako je vrijedno spomena. Smeđa u kombinaciji sa plavom učinit će vaše oči sjajnima i zaista istaknuti njihovo plavetnilo. Meni se osobno sviđa svijetlo smeđa sa tamno plavom, ali to je moj ukus.

Tamno plavi tuš za oči - Još jedan savjet za make-up plavih očiju o kojem ćemo govoriti je tamno plavi tuš za oči umjesto crnog. S ovim ne samo da ćete istaknuti plavu boju, nego ćete zaista naglasiti vaše oči bilo da su one svijetlo ili tamno plave, plavo zelene ili čak sive.

Svjetlucavo - Ako imate velike plave oči, jedan od najboljih savjeta su šljokice. Svjetlucavo sjenilo je odličan način da istaknete vaše oči! Bilo da želite svjetlucave oči za večernji izlazak u grad ili samo želite malo začiniti vaš izgled na poslu.

Upoznajte svoju nijansu - Kada tražite bilo kakav savjet za make-up plavih očiju, morate imati na umu boju vaših očiju. Morate misliti o tonu plave boje koju imate i ostalim bojama koje mogu biti prisutne. Vidjela sam svakakve plave boje očiju, od tamno plavih do svijetlo, svijetlo plavih.

Metalik sjenilo - Metalik sjenila su još jedan savjet za make-up plavih očiju koja zaista mogu istaknuti plavetnilo. Pobrinite se da vaše oči zasjaje sa srebrnom, bojom bakra ili jednostavno metalik plavom. Vjerujte mi na riječ!

Izbjegavajte iste plave tonove - Samo zato što imate plave oči ne znači da morate staviti isti ton tuša i sjenila za oči. Zapravo će kontrast vašoj boji očiju dati poseban izgled i istaknuti ih.

Smeđa maskara - Sjećate se savjeta za make-up plavih očiju koji uključuju tople tonove? Smeđa maskara je također uključena. Stoga, tu i tamo zamijenite crnu maskaru smeđom i vidjet ćete razliku!
Zapamtite da topli tonovi dobro idu s plavim očima i zamijenite crnu smeđom.
#

A

Post je objavljen 05.09.2015. u 13:57 sati.