Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

netko će razumjeti



Varao ju je stalno sa drugim ženama i bio pored nje kao da vara netko drugi a ne on. Pokušavao ju je napustiti i krenuti dalje kako njoj koja ga voli ne bi nanosio bol, a nije bio svjestan da i ona vara njega jer ona je to dobro sakrivala. Bio je svjestan da je ne voli, ali imao je sina kojeg nije mogao napustiti, ne znajući da to dijete nije njegovo.
Pokušavao se oduprijeti varanju ali to mu nije polazilo za rukom jer je u svakoj ljubavnici tražio sličnost sa ženom koju je uistinu volio, koju je želio ali nije imao snage da je potraži, da razgovara s njom o svojim osjećajima koje za nju nikada izgubio nije.
- Ja nikada neću smoći snagu da joj priđem, da pogledam njene oči i priznam da sam kriv jer sam olako popustio kada me tražila da odem jer pripadam drugoj. Da, ja pripadam osobi koja me ne voli, koju ne volim ali sam s njom jer imam sina. Zašto sam odustao od žene koju želim. Nadam se da ću je sresti jednom, da će mi oprostiti sve jer nisam imao snage ni na samom kraju priznati joj da je volim.

Post je objavljen 03.09.2015. u 17:05 sati.