Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NAŠE SUDSTVO JE "SODOMA I GOMORA" (2)



ILEGALNE NOVINE BLATE KOPRIVNIČKE SUCE - BIZARNO (2)

PROTIV LINČA NEVINOG ČOVJEKA DARKA DUGE

Izašao “GRAĐANIN” neregistrirano glasilo SVJETSKE GRAĐANSKE ZAJEDNICE

Darko Duga iz Novigrada Podravskoga je revoltiran je što "nevin je osuđen" i nikako se ne može s time pomiriti. On kaže: To je nepošteno! Sutkinja Vesna Piškorec, i ostali sudionici "montiranoga procesa" nepravedno su postupili prema meni... Darko se podrugljivo nasmijao i prokomentirao . za njih zakon ništa ne vrijedi. Na tome funkcionira pravna država. Ili bolje rečeno radi se o sumraku sivila u Hrvatskoj.

Tabu tema je donesena potpuno kriva presuda. U Hrvatskoj jedna afera stiže drugu u donesenim nasilnim presudama. Tko nastrada nego nevini ljudi.... Sudovi ne rade u interesu građana. I slijepac bi vidio da takve presude su prozirne. Darko je javno objavio poštanske uplatnice, da ljudi vide i uvjere se u spačke,.., kaže da on to nije potpisao.... Zbog toga se je obratio i Udrugi "Štit" iz Bjelovara, odnosno njenom predsjedniku Branku Stojkoviću.

Uvjerivši se - da se radi namještenoj presudi; iz revolta i protesta Stojković se je popišao po zidu zgrade ulaznih vrata suda u Koprivnici. Te je kazao -da taj sud je nastavio raditi kao u doba komunizma,..., jer i sam je Branko Stojkoviću na tom sudu u Koprivnici osuđen 1977., za vrijeme SFR-Jugoslavije, na šest mjeseci zatvora uvjetno na godinu dana, Jer mu je bivša UDBA - Milicija namjestila proces.... To je bio slučaj sa Jovom Jankovićem iz Starih Plavnica - kraj Bjelovara.

Darko Duga kaže: predsjednika ŠTIT-a Branka Stojkovića upoznao sam sa presudom Koprivničkoga suda, K-393/00 gdje sam osuđen u fingiranom procesu. Uvjetna osuda moja je prošla, ali nikako se ne mirim sa tim pravosudnim terorom i sa tom "sudskom ljagom".

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
01.09. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2729.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 (ŠTIT



Post je objavljen 01.09.2015. u 16:31 sati.