Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdcickapoljana

Marketing

Dan Mjesnog odbora Čička Poljana 8.8.2015.

8.8.2015. u sklopu obilježavanja Dana mjesnog odbora Čička Poljana održan je i Dan otvorenih vrata DVD Čička Poljana.

Naše mjesto Čička Poljana obilježila je Dan mjesnog odbora i to malonogometnim turnirom u čast poginulom mještaninu Nikoli Gmižiću. Uz turnir, mještani i njihovi gosti uživali su u raznolikom cjelodnevnom programu.

Potakunuti idejama mještana obilježen je Dan mjesnog odbora koji se do sada u Poljani nije obilježavao na ovakav način. Što se tiče nogometa, inicijativu su pokrenuli dečki koji igraju Turopoljsko-posavsku ligu. Na turnir se prijavilo šest ekipa. S obzirom na to da se ovako nešto organizira po prvi put zadovoljni smo i s tim odazivom.

Program je započeo u 10 sati kada je DVD Čička Poljana održao Dan otvorenih vrata za sve posjetitelje nakon čega je DVD održao predavanje o protupožarnoj preventivi, predstavio opremu i rezultate projekta "Zajedno smo jači".

U 10 sati je počeo i turnir, a oko 11 sati je održana pokazna vatrogasna vježbe djece i mladeži. Izviđački odred TUR demonstrirao je snalaženje u prirodi, slaganje šatora i onoga što oni rade. U 13 sati održala se svečana sjednica Mjesnog odbora gdje su bili i predstavnici okolnih mjesta i predsjednik DVD Čička Poljana. Uz sve to, posjetitelji su mogli uživati i u besplatnom roštilju.

Mališani su imali posebnu priliku uživati u olimpijadi starih sportova: skakali su u vreći, nosili jaja na žlici i tjerali kotače oko bala sijena.

Ovo je, na neki način, bio pokušaj da se ljude potakne na okupljanje i druženje. Cijela organizacija nastala je iz ideja pojedinaca te se zahvaljujemo svima na suradnji te se nadamo da će ove aktivnosti postati tradicija.



Post je objavljen 01.09.2015. u 08:31 sati.