Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Zgazila mladića i blago kažnjena sa uvjetom?!



U Bjelovaru je u prometnoj nesreći poginuo 26-godišnji Ivan Krajačević iz Višnjevca. On je upravljao motociklom Yamaha glavnom prometnicom, kada mu je u 16.50 sati u Ulici Ivana Mažuranića prednost oduzelo iz suprotne ulice Ankica Bišćan, koja je vozila toyotu yaris bjelovarske registracije.

Nakon udara u automobil Krajačević je pao na kolnik. Iako je ima zaštitnu kacigu teško je ozlijeđen i odmah nakon što je dovezen u Opću bolnicu Bjelovar umro je.

Vozačica yarisa, (tada) 45-godišnjakinja Ankica Bišćan, iz Bjelovara dolazila je iz Ulice I.V. Trnskog i ušla u raskrižje kada je nailazio motociklista s prvenstvom prolaza.

Nakon sudara yamaha se zapalila. Tijelo unesrećenog prevezeno je na obdukciju. Posljednji ispraćaj će se održati u ponedjeljak 2.7. 2007., u 16,00 sati na groblju sv.Andrije u Bjelovaru.

Korumpirana sutkinja Općinskog suda u Bjelovaru, Sandra Hančić, kaznila je vozačicu samo sa 6. mjeseci uvjetnog zatvora sa rokom kušnje jedne godine. To je živa sramota! Hančićka je naštimavala i druge presude. Čak je bila nagrađena višim položajem, postala je sudac Županijskog suda u Bjelovaru. Kada je otkriveno njezino "mito i korupcija" morala je otići sa suda.

Bjelovarski sud je leglo kriminala, krivotvorenja, prevare, montiranih procesa,..., i organiziranih nečasnih radnji, i namještanja presuda... Pitam se: Gdje ćemo mi ljudi ići to po pravdu, i to onu koja tumači da pred zakonom smo svi isti.


NAPOMENA: Na ovu priču i članak dozvoljeni su komentari...

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
31.08. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2727.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 (ŠTIT

------------------------------------------
http://brankostojkovic.simplesite.com

Post je objavljen 31.08.2015. u 19:30 sati.