Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuce

Marketing

Neil Young prodaje vilu na Havajima


ZAGREB - Ovaj tekst sigurno nije za svakoga, nemojte ga uopće čitati ako niste spremni uložiti u predivnu kućicu, u nekretninu koja bi mogla postati i vaš raj na zemlji. Na obali, u šumici, uz prelijepu plažu i uvalu, a cijena prava sitnica. Nemojte čitati, ako ste od onih koji vraćaju boce ili ako kupujete samo na rasprodajama. To je tekst samo za nas bogate, za šmekere i hedoniste, kojih samo u ovoj zemlji ima barem i najmanje dvije stotine i koji su željni maknuti se s tog neurednog Balkanskog poluotoka. I otići što dalje, dalje i dalje...
Bogati i pametni, kako bi rekla simpatična poetesa Borna Rajić, "jer to ide jedno uz drugo!", čitajte i budite prvi, jer prilika je jedinstvena. Prilika je to za one koji žele glisirati, za jedriličare i druge naše bogate stručnjake. Ili samo besposličare koji žele na svom imanju brojati kokoseve orahe ili sise gošća (navodno je najjednostavnije ako se izbroji gošće pa pomnoži sa dva i dobiješ broj sisa, a broj plavuša je uglavnom isti broju gošći, a broj prirodnih plavuša je broj gošći podijeljen s 12 jer su prirodne plavuše rijetke, a zbroj godina je ako se taj broj pomnoži sa 9 - da ne moraš s 18 pa onda dijeliti sa 2, ma dobro, tekst je samo za pametne, pa zato i tolika matematika!)
Naprimjer, baš je Sevkin Milan prodao neki štagalj, pa da mu ne stoje novci doma! Ili primjerice simpatični suvlasnik Adrisa Ante Vlahović, baš je prodao hrvatsku duhansku industriju, pa da ne živi u bilo kakvom susjedstvu ili recimo gazda Atlantic grupe.
I onda imaš slogan - "Na svim oceanima!" A i rock ga oduvijek zanima, kasnije ćete shvatit da je možda baš on idealan kupac. Kako god i ako ste to vi samo treba požuriti. Posebno, ako ste kakav ratni profiter! Jer ako vas uhapse u međuvremenu, ništa od kupnje, a ni lova neće na Kajmanske otoke lako, jer se i Hypo povlači... Spomenuo bih i Nadana Vidoševića, ali on je već kupio - Hrvatsku...Nek se drugi ne ljute, spomenut ćemo ih drugom prigodom!
I da otvorimo karte potpuno:
Čuli ste svi posve sigurno za Neil Younga i Crazy Horse. Sada možete imati Neil Youngovu Crazy-House! Nema veze s Ludim konjem, ali dobro zvuči!
Rock / folk legenda dakle prodaje svoju raskošnu vilu i imanje pored plaže na Velikom Havajskom otoku za pravu sitnicu od 24,5 milijuna $.
Kućica se nalazi na privatnom poluotoku između dviju nevjerojatnih morskih uvala, prema opisu. Osim glavne vile s pet-spavaćih soba i četiri kupaonice, tu su i kuće na plaži - dvije su gostinske dvosobne vikendice, dva staklenika i zatvoreni bazen.
"Kuća je povijesna nekretnina", kaže agenta Carrie Nicholson iz Hawai'i Life nekretnina. "Ona pruža luksuznu privatnost. To je vrlo klasičan Havajski stil."I nabraja sve moguće pogodnosti poput primjerice, dugačke
privatne plaže, dvije, a mnoštvo je voćki u vrtu: birane sorte kokosa, a tu su i mango, papaja, grejpfrut i limun, kao i lijepi povrtnjak apartmani Hrvatska

Post je objavljen 31.08.2015. u 09:09 sati.